O RANIM RADOVIMA VOJINA ĆETKOVIĆA SE SLABO ZNA: Bio je blizak sa POZNATOM PEVAČICOM, evo kako su IZGLEDALI (FOTO)
Vojin Ćetković, Foto: Marina Lopičić

počeci

O RANIM RADOVIMA VOJINA ĆETKOVIĆA SE SLABO ZNA: Bio je blizak sa POZNATOM PEVAČICOM, evo kako su IZGLEDALI (FOTO)

Upravo u spotu za ovu pesmu, koji je objavljen 1995. godine, pojavljuje se i glumac Vojin Ćetković.

Objavljeno:

Da li se sećate kad smo prvi put imali priliku da zapazimo i upamtimo Vojina Ćetkovića? Ako je vaš odgovor "Porodično blago" ili neki od filmova iz devedesetih u kojima je ovaj glumac imao manje uloge, niste u pravu.

Ovaj šarmantni glumac se prvi put prikazao, na opštu radost ženskog pola, u spotu grupe K2.

Možda se mlađi neće sećati, ali devedesetih godina prošlog veka jedna od najboljih i najinovativnijih grupa na polju pop muzike bila je K2, koju su činile sestre Aleksandra i Kristina Kovač. Imale su veliku popularnost, a njihov prvi hit je bila pesma "Ajmo u život" sa kojom su se odmah nametnule kao velike zvezde.

Vojin Ćetković
foto: Printscreen

Upravo u spotu za ovu pesmu, koji je objavljen 1995. godine, pojavljuje se i glumac Vojin Ćetković. On je glumio frajera sa kojim se muva mlađa sestra Kovač, Kristina.

Sestre su inače volele da u svoje spotove pozovu muškarce koji su važili za dobre frajere, tako da se u nekim narednim našlo mesta i za Sergeja Trifunovića, kao i momke iz sastava Monteniggers i 187.

Zbog velike popularnosti istoimenog albuma, sestre Kovač 1997. godine album "Ajmo u život" snimile su i za špansko tržište, pod nazivom "Vamos de fiesta", a kasnije su izbacile i album Malo soula, nakon čega se bend raspao, a sestre su krenule dalje sa svojim solo karijerama.

Vojin Ćetković je nekoliko godina kasnije postao Brando Gagić u "Porodičnom blagu", a zatim preko "Zone Zamfirove", "Ranjenog orla" i "Montevidea" postao jedan od najvećih srpskih glumaca danas.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.