OD OVE BROJKE SE PADA U NESVEST: Tiče se Vojina Ćetkovića, ŠOK!
Vojin Ćetković, Foto: Marina Lopičić

KO BI REKAO

OD OVE BROJKE SE PADA U NESVEST: Tiče se Vojina Ćetkovića, ŠOK!

Jedan je od glumaca kojeg publika mnogo voli. Mi vam otkrivamo koliko je Vojin Ćetković visok.

Objavljeno: 19:44h

Vojin Ćetković je srpski glumac koji se proslavio glumeći u seriji „Porodično blago“ i u filmu „Zona Zamfirova“. Važi za jednog od najpopularnijih i najpoželjnijih glumaca na našim prostorima.

Rođen je 22. avgusta 1971. godine u Kruševcu. Živi i radi u Beogradu. Karijera Pozorište Pozorišnu karijeru je započeo kao student. Jugoslovensko dramsko pozorište ga je stipendiralo i 1996. godine je postao njegov stalni član. Igrao je u sledećim predstavama: „Zlatno runo“, „Prokleta avlija“, „Bure baruta“, „Audijencija“, „Ljubavno pismo“, „Suze su O. K.“, „Emigranti“, „Noć bogova“, „Don Žuan“, „Kandid ili optimizam“, „U močvari“, „Brod za lutke“, „Na dnu“, „Govornica“, „Troil i Kesida“, „U potpalublju“, „Mizantrop“, „Saloma“, itd.

Majka Slobodanka je rođena u Kruševcu, a otac Čedomir u Kolašinu. Oboje su radili kao službenici. Vojin ima i mlađeg brata Bojana za koga kaže da je uspešniji i duhovitiji od njega. Braća su odrasla u tradicionalnoj patrijarhalnoj porodici. U rodnom gradu je završio osnovnu školu i gimnaziju. Bio je član amaterskog pozorišta i dramske sekcije. Igrao je rukomet u Obiliću i Napretku iz Kruševca. Pošto je voleo književnost, odlučio se za glumu.

1 / 7 Foto: Printscreen

Na njegov izbor je uticao i rođak Milovan koji je po zanimanju pozorišni reditelj. Članovi porodice su ga u tome podržali. Vojin je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Bio je u klasi profesora Vlade Jevtovića. Studirao je sa Natašom Ninković i Nebojšom Glogovcem. Glumac se sa njima okumio, kao i sa Nikolom Đuričkom. Bio je oženjen voditeljkom RTS-a Natašom Milovanović. Ona se nakon razvoda preselila u Pariz.

U maju 2008. godine venčao se sa Slobodom Mićalović. Crkveno venčanje je održano u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu. Nakon toga su napravili žurku kojoj su prisustvovali samo najbliži. Planirali su da otputuju na medeni mesec u Dominikansku republiku, ali pošto je Vojin bio sprečen, Sloboda je povela sestru. U februaru 2010. godine su postali roditelji bliznakinja koje su nazvali Mila i Vera. Pošto nisu želeli da se od toga prave spektakl za javnost, bolnisu su napustili kroz tajni izlaz. Teolog Miloš Stojković je u jednoj emisiji rekao da je par dobio ćerke pomoću čudotvorne loze sa Hilandara koju im je doneo glumac Ivan Bosiljčić.

Vojin nije pobornik modernih tehnologija i nema profile na društvenim mrežama.

Njegova visina iznosi 187 cm.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.