ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Uvek ćemo imati jedno drugo - "NAOMINA I ILAJEVA LISTA ZABRANJENIH POLJUBACA"
,,Naomina i Ilajeva lista zabranjenih poljubaca", Foto: Printscreen/Youtube/Zero Media, Printscreen/Instagram/my_9332

grandž!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Uvek ćemo imati jedno drugo - "NAOMINA I ILAJEVA LISTA ZABRANJENIH POLJUBACA"

,,Naomina i Ilajeva lista zabranjenih poljubaca" predstavlja ostvarenje iz 2015. godine, autora ,,Nikove i Norine beskrajne plejliste"- film o kome smo pisali u jednom od najranijih izdanja Espreso preporuke

Objavljeno:

Espreso Vam predlaže da veče ulepšate uz gotivnu romantičnu komediju sa elementima drame poznatiju kao ,,Naomina i Ilajeva lista zabranjenih poljubaca".

U glavnim ulogama ćete obožavati: Viktoriju Džastis, Pirsona Fodea, Metjua Dadarija, Rajana Varda, Grifina Njumana, Monik Kolman i Danijela Flahertija.

Naomina i Ilajeva lista zabranjenih poljubaca
foto: Printscreen/Instagram/my_9332

,,Naomina i Ilajeva lista zabranjenih poljubaca" predstavlja ostvarenje iz 2015. godine, autora ,,Nikove i Norine beskrajne plejliste"- film o kome smo pisali u jednom od najranijih izdanja Espreso preporuke.

Ova neodoljiva zavrzlama govori o paru najboljih prijatelja koji žive u Velikoj jabuci, dele tajne i šoljice za kafu dok se kreću kroz zamršen put suočavanja sa traumama, promenama, ljubavlju i prijateljstvom, i to je verovatno najbolji opis ,,Naomine i Ilajeve liste zabranjenih poljubaca". Međutim, ako ste mislili da je ovo ludi tinejdžerski film sa prilično bezazlenom pričom, očekuje vas iznenađenje!

Ilaj i ja smo gradska deca koja nikada nisu imala velika dvorišta, ali uvek ćemo imati jedno drugo. Neka prijateljstva su toliko važna da činite sve da potraju. Zato smo Ilaj i ja napravili listu zabranjenih poljubaca," izgovara glas na početku filma, i time objašnjava sve.

Glas dolazi od Naomi, protagonistkinje ovog filma, koja nas odmah uranja u njenu i Ilajevu istoriju i dinamiku njihovog odnosa. Dubina njihovog prijateljstva je očigledna iz tih jednostavnih nekoliko rečenica, ali taj odnos, iako naizgled čvrst i stabilan, je zapravo klimav i uglavnom zasnovan na navici i prisilnom osećaju kontrole, a ne na poverenju i otvorenoj komunikaciji.

1 / 19 Foto: Printscreen/Youtube/Zero Media

Kasnije takođe saznajemo da dele zajedničku traumu, što takođe doprinosi toksičnosti njihovog odnosa. Hoće li njihov odnos uspeti da izdrži sukobe koji će uslediti?

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Naominu i Ilajevu listu zabranjenih poljubaca" treba da pogledaju svi najbolji prijatelji, bez obzira na stanje njihovog trenutnog odnosa jer će im pomoći da detaljnije analiziraju i testiraju snagu zajedničke konekcije. Film je dopadljiv, zabavan, komičan, ali i oštrouman i na trenutke potresan.

Bonus video:

43:07

USIJANJE 28.06.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.