ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ogledalo na kompasu pokazuje ko je izgubljen - "BOGOVI SU PALI NA TEME 2"
,,Bogovi su pali na teme 2", Foto: Printscreen/Youtube/ HBT Movies Short, Printscreen/Instagram/meanmachete

KOMIČNO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ogledalo na kompasu pokazuje ko je izgubljen - "BOGOVI SU PALI NA TEME 2"

,,Bogovi su pali na teme 2" čine još urnebesniji nastavak istoimenog filma iz 1980. godine, snimljenog u srcu prirodnih lepota Južne Afrike

Objavljeno:

Espreso Vam predlaže da dugu radnu nedelju prekratite komičnim ostvarenjem iz 1989. godine koje nosi naziv ,,Bogovi su pali na teme 2".

Za atmosferu ostvarenja su zaslužni: N!xau, Lena Farugia, Hans Stridom, David Kruiper.

Bogovi su pali na teme 2
foto: Printscreen/Instagram/meanmachete

,,Bogovi su pali na teme 2" čine još urnebesniji nastavak istoimenog filma iz 1980. godine, snimljenog u srcu prirodnih lepota Južne Afrike. Film je podeljen na četiri radnje koje teku paralelno i koje su u interakciji jedna sa drugom.

„Ti si moj zatvorenik! Prijaviću te Ženevskoj konvenciji!”

U prvoj Ksiko pokušava da pronađe svoju izgubljenu decu, potom je prate dva lovokradica slona putuju u kamionu na kome su zaglavljena Ksikova deca i zoolog i advokat nasukani u pustinji, a na kraju se pojavljuju dva vojnika koja se bore jedan protiv drugog.

1 / 12 Foto: Printscreen/Youtube/ Trailer Chan

U toku filma, svi ovi ljudi se ukrštaju sa Ksikom i/ili njegovom decom. Konačno, zaplet kulminira u lovokradicama koji zarobe Ksiksa, Tejlora, Maršala i dva vojnika. Ksiko uspeva da ih spase, a Džordž, koji je zapravo fin momak koji ga drži pod petom svog šefa, daje Ksiksu uputstva svojoj deci.

Znaš zašto kompas ima ogledalo na poleđini?/Zašto?/ Da bi video ko je izgubljen."

Krivolovci su uhvaćeni, oba vojnika se pomalo nevoljko sporazumevaju i rastaju se bez daljeg nasilja, Tejlor i Maršal se vraćaju u civilizaciju, ulazeći u romantičnu vezu, a Ksikso pronalazi svoju decu.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Bogovi su pali na teme" treba da pogledaju svi oni koji uživaju u klasičnim komedijama i prelepom afričkom pejzažu. Ovo ostvarenje će Vas podsetiti na jednostavnije doba života i uliti dozu nostalgije.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 23.6.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.