ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Hajde da im dokažemo da nisu u pravu - "KAKO SE PIŠE LJUBAV"
,,Kako se piše ljubav", Foto: Printscreen/Youtube/ LionsgateFilmsUK, Printscreen/Instagram/lastnightsmovie2020

inspirativno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Hajde da im dokažemo da nisu u pravu - "KAKO SE PIŠE LJUBAV"

,,Kako se piše ljubav" govori o slavnom scenaristi Kitu Majklsu čiji sjaj polako počinje da bledi nakon njegovog hit filma ,,Izgubljeni raj"

Objavljeno:

Za jak početak radne sedmice, Espreso Vam predlaže da pogledate šarmantnu romatičnu komediju iz 2014. godine poznatu kao ,,Kako se piše ljubav".

Slavna lica koja ćete obožavati tokom gledanja su: Hju Grant, Marisa Tomej, Dž. K. Simons, Alison Dženi, Bela Hitkot i Kris Eliot.

Kako se piše ljubav
foto: Printscreen/Instagram/lastnightsmovie2020

,,Kako se piše ljubav" govori o slavnom scenaristi Kitu Majklsu čiji sjaj polako počinje da bledi nakon njegovog hit filma ,,Izgubljeni raj". Beznadežni Kit ubrzo ostaje bez posla, a ujedno i primamljivih novih projekata, te biva primoran da preuzme posao profesora na univerzitetu u Bingamtonu.

Hajde da im dokažemo da nisu u pravu."

Nerado pristaje na poziv i privremeno napušta pozlaćeni Holivud. Kit dolazi u Bingamton sa stavom da je pisanje nemoguće naučiti jer je za to potreban talenat. Ipak, njegovi studenti mu dokazuju suprotno.

1 / 16 Foto: Printscreen/Youtube/ LionsgateFilmsUK

Putem njihovih pojedinosti i nekonvencionalnih ideja, grupa mladih scenarista uliva život u okorelog Kita. Shvata da posao profesora na kraju krajeva nije toliko loš i tim putem pronalazi novu inspiraciju, posebno kada primećuje unikatan talenat u jednom od svojih studenata.

Dok si živ možeš da praštaš i da ti se prašta. Kada umreš postaje značajno teže."

Pored nastave i spisateljskih izazova, na univerzitetu se rađaju i dve veoma uzbudljive romanse. Jedna će mu zakomplikovati život i karijeru, dok će ga druga potpuno opčiniti.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Kako se piše ljubav" treba da pogledaju svi ljubitelji filmova i scenarija. Ono što ovo ostvarenje čini jednistvenim su ideje i strukture pisanja koje mogu biti od koristi monogim piscima. Film se takođe osvrće na popularne filmove poput ,,Tootsie", ,,Ratovi zvezda" i ,,Prljavi ples", koji se našao u jednoj od naših prethodnih preporuka.

Bonus video:

14:37

POPODNEVNI DNEVNIK 12.06.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.