ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ne znam da li sam emotivno spreman - "DEVOJKA U RUŽIČASTOM"
,,Devojka u ružičastom", Foto: Printscreen/Youtube/ Paramount Movies, Printscreen/Instagram/mc_dicasdefilmeselivros

ružičasto!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ne znam da li sam emotivno spreman - "DEVOJKA U RUŽIČASTOM"

,,Devojka u ružičatom" donosi priču o srednjoškolki Endi Volš živi sa svojim ocem iz radničke klase, Džekom, u predgrađu Čikaga

Objavljeno:

Možda se sredom nosi roza boja, ali četvrtak je dan za nostalgiju, tako da se najnovija Espreso preporuka ,,Devojka u ružičastom" savršeno uklapa!

U glavnim ulogama ćete prepoznati: Moli Ringvold, Herija Dina Stantona, Džona Krajera, Eni Pots, Džejmsa Spejdera i Endrua Mekartija.

Devojka u ružičastom
foto: Printscreen/Instagram/mc_dicasdefilmeselivros

,,Devojka u ružičatom" donosi priču o srednjoškolki Endi Volš živi sa svojim ocem iz radničke klase, Džekom, u predgrađu Čikaga. Zajedno sa svojim najboljim prijateljem Dakijem, koji je zaljubljen u nju, preživljava kraj srednje škole.

Ideš li danas na čas? / Ne znam da li sam emotivno spreman."

Endi i Daki u školi trpe gnusne uvrede i maltretiranje od strane dece bogataša, što dovodi do žučnih svađa. Ove svađe se prenose i na Dakija i Endi čiji se odnos zahuktava nakon opasnog sukoba.

1 / 16 Foto: Printscreen/Youtube/ Paramount Movies

Noć mature, ipak donosi dozu raterećenja i jednu rozu haljinu. U tom momentu deluje kao da je sve san. Dinamični duo se vraća na staro, i ovoga puta nisu više sami!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Devojku u ružičastom" treba da pogledaju srednjoškolci, a posebno maturanti. Definitivno će biti oduševljeni! Ovaj film je prepun komičnih momenata, drame, emocija i nezaboravnih modnih kombinacija.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 9.6.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.