ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Provela sam se kao nikada do sad - "PRLJAVI PLES"
,,Prljavi ples", Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers, Printscreen/Instagram/tvandsnackfoods

klasik!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Provela sam se kao nikada do sad - "PRLJAVI PLES"

,,Prljavi ples" svoj fokus stavlja na mladu Frensis ,,Bejbi", ćerku imućnog doktora Džejka Hausmena, koja zajedno sa porodicom provodi odmor u elitnom odmaralištu tokom leta 1963. godine

Objavljeno:

Inspirisan prolećnom euforijom i prizvukom nadolazećeg leta, Espreso je odlučio da Vam u tom duhu preporuči prikladno ostvarenje- remek delo američke kinematografije poznato kao ,,Prljavi ples".

Fantastična glumačka postava je sačinjena od: Dženifer Grej, Patrika Svejzija, Džerija Orbaka i Sintije Rouds.

Prljavi ples
foto: Printscreen/Instagram/tvandsnackfoods

,,Prljavi ples" svoj fokus stavlja na mladu Frensis ,,Bejbi", ćerku imućnog doktora Džejka Hausmena, koja zajedno sa porodicom provodi odmor u elitnom odmaralištu tokom leta 1963. godine.

Niko ne stavlja Bejbi u ćošak"

Njena radoznalost je nadvladava jedne večeri kada otkriva tajnu žurku posluge i plesača u odmaralištu i uz to i veliki skandal! Bejbi, naime, saznaje da je glavna plesačica trudna i da će morati da prekine trudnoću, a uz to i propusti tradicionalni ples.

1 / 17 Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Ja? Plašim se svega. Plašim se onoga što sam videla, plašim se onoga što sam uradila, onoga ko sam, a najviše se plašim da izađem iz ove sobe i da se do kraja života ne osećam onako kako se osećam kada sam s tobom."

Bejbi odlučuje da joj pomogne pozajmicom od oca potrebnoj za plaćanje abortusa i potom je zameni na sceni. Ona se nespretno predaje ulozi profesionalne plesačice uz lekcije stvarnog profesionalnog plesača, i popularnog šmekera, Džonija Kasla. Nekoliko lekcija kasnije, jedna prelepa romansa, bezbroj razmirica i zvezda je rođena!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Prljavi ples" treba da pogledaju svi koji željno iščekuju vrelo i uzbudljivo letnje vreme, a ujedno i svi oni koji su već odgledali ovo ostvarenje, kojih ih je sigurno mnogo, jer će ih zasigurno iznova oduševiti. Ovaj legendarni film je vanvremenski s razlogom. Bez sumnje će ući u Vaš redovni repertoar za proleće/leto svake godine!

Bonus video:

24:26

CENTRALNI DNEVNIK 15.05.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.