ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Imate snažna srca i to je važno - "SAVRŠENI KORAK"
,,Savršeni korak", Foto: Printscreen/Youtube/ Pitch Perfect, Printscreen/Instagram/annakendrickfan1234

MUzički okršaj!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Imate snažna srca i to je važno - "SAVRŠENI KORAK"

,,Savršeni korak" prati takmičenje ženske (Barden Bellas) i muške akapela grupe (Treblemakers) u njihovom usponu do finala, a paralelno s tim prati i odnos između glavnih likova, Džesija i Beke

Objavljeno:

Zašto u sredinu sedmice ne bismo uneli malo vedrine? U tom duhu Vam Espreso predlaže da pogledate urnebesnu muzičku komediju iz 2012. godine koja nosi naziv ,,Savršeni korak".

Sjajne zvezde koje su upotpunile ovo ostvarenje su: Ana Kendrik, Skajlar Ostin, Rebel Vilson, Adam Devajn, Ana Kemp, Britni Snou, Džon Majkl Higins i Elizabet Benks.

Savršeni korak
foto: Printscreen/Instagram/annakendrickfan1234

,,Savršeni korak" prati takmičenje ženske (Barden Bellas) i muške akapela grupe (Treblemakers) u njihovom usponu do finala, a paralelno s tim prati i odnos između glavnih likova, Džesija i Beke.

Palim vatru kako bih osetila radost.

U finalu studentskog nacionalnog akapela takmičenja, Barden Bellas biva osramoćena misleći da je to kraj njihove karijere. Ni ne slute koliko će se njihovi životi promeniti kada se naizgled od nikuda na njihovom fakultetu pojavi buntovna Beka.

1 / 13 Foto: Printscreen/Youtube/ Pitch Perfect

Beka se pridružuje grupi kako bi udovoljila ocu i pokušala da mu dokaže da studiranje nije njena misija, već da želi da postane di džej u Los Anđelesu. Ona ipak pronalazi zajednički jezik i postaje deo legendarne grupe. Zajedno stvaraju muzičke hitove koji se pamte!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Savršeni korak" je idealan za sve ljubitelje muzike i mjuzikla, a ujedno i za sve obožavaoce komedije. Ovo je sjajna prilika da se opustite, razonodite uz muziku i smeh do suza!

Bonus video:

05:22

RUSIJA PO DOKTRINI IMA PRAVO DA UPOTREBI NUKLEARNO ORUŽJE! Pukovnik upozorio da preti TREĆI SVETSKI RAT ukoliko Ukrajina ovo uradi

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.