ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: U tome je stvar, gubitak menja ljude - "TAJANSTVENA BAŠTA"
,,Tajanstvena bašta", Foto: Printscreen/Youtube/ KinoCheck.com, Profimedia

ČAROBNO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: U tome je stvar, gubitak menja ljude - "TAJANSTVENA BAŠTA"

,,Tajasntvena bašta" predstavlja četvrtu filmsku adaptaciju slavnog britanskog romana iz 1911. godine, koji deli ime sa ovom adaptacijom

Objavljeno:

Espreso Vam predlaže da ove sedmice pogledate fantastično ostvarenje iz 2020. koje nosi ime ,,Tajanstvena bašta" i tako unesete malo čarolije u svoju svakodnevicu!

Zadivljujuća glumačka postava je sačinjena od: Kolina Ferta, Džuli Volters, Diksi Egeriks, Iden Hejhrst i Amir Vilson.

Tajanstvena bašta
foto: Profimedia

,,Tajanstvena bašta" predstavlja četvrtu filmsku adaptaciju slavnog britanskog romana iz 1911. godine, koji deli ime sa ovom adaptacijom. Film govori o potresnoj sudbini devojčici Meri Lenoks, čiji život se naglo menja nakon što njeni roditelji umiru od kolere u Britanskoj Indiji 1947. godine.

Ona se razbolela od tuge."

Meri, sada siroče, biva poslata u Englesku da živi sa svojim tečom Lordom Krejvenom i nosi se ogromnom rupom u srcu i gore materijalne uslove od onih na koje je navikla u raskošnom Ražu.

1 / 14 Foto: Printscreen/Youtube/ KinoCheck.com

Ipak, ona se vrlo brzo prilagođava novonastaloj situaciji i pronalazi užitak odrastanja u novom okruženju. Ona je isprva drska i razmažena devojčica sa kojom je teško naći kompromis, a onda se tranformiše u hrabru malu heroinu sa čestitim namerama i brojnim vrlinama.

U tome je stvar, zar ne? Gubitak menja ljude.

Na posedu se zbližava sa dečakom Dikonom- bratom služavke Marte, i sa svojim bolesnim bratom Kolinom. Dečica se upuštaju u uzbudljivu avanturu nakon što Meri otkriva ,,tajanstvenu baštu" koja je prava istorijska riznica priča o ljudima koji su ih poznavali.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Tajanstvenu baštu" treba da pogledaju svi sanjari i ljubitelji fantastike, kao i oni koji cene englesku literaturu i oni koji su pogledali prethodne tri adaptacije romana kako bi procenili rang najnovije. Film je estetski prelep, čaroban, detinje razdragan i maštovit.

Bonus video:

01:10

DETALJNA PROGNOZA ZA POČETAK NEDELJE: Prvih dana temperatura paklena, a ONDA STIŽE OSVEŽENJE! Evo kada nas očekuju PLJUSKOVI

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.