ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Mi smo tvorci muzike, mi smo sanjari snova - "VILI VONKA I FABRIKA ČOKOLADE
,,Vili Vonka i fabrika čokolade", Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips, Printscreen/Instagram/moviebuffxxv

maštovito!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Mi smo tvorci muzike, mi smo sanjari snova - "VILI VONKA I FABRIKA ČOKOLADE

,,Čarli i fabrika čokolade". Ova adaptacija donosi priču o siromašnom dečaku Čarliju čiji će život promeniti jedna zlatna ulaznica

Objavljeno:

Espreso Vas poziva da ponovo probudite dete u sebi uživanjem u legendarnom filmu ,,Vili Vonka i fabrika čokolade" iz 1971. godine.

U glavnim ulogama su zablistali: Džin Vajlder, Džek Albertson, Piter Ostrum, Roj Kinear, Denis Nikerson, Lenard Stoun, Džuli Don Kol, Paris Temen i Dodo Deni.

Vili Vonka i fabrika čokolade, Vili Vonka
foto: Printscreen/Instagram/moviebuffxxv

,,Vili Vonka i fabrika čokolade" je zabavna filmska adaptacija popularnog romana Roalda Dala iz 1964., pod nazivom ,,Čarli i fabrika čokolade". Ova adaptacija donosi priču o siromašnom dečaku Čarliju čiji će život promeniti jedna zlatna ulaznica.

Ne zaboravi šta se dogodilo čoveku koji je odjednom dobio sve što je želeo... Živeo je srećno do kraja života.”

U njegovom mestu kruže priče o tajanstvenom vlasniku fabrike čokolade čija su se vrata zatvorila za javnost nakon pojave konkurentne fabrike. Svi pređašnji radnici su bili otpušteni i nisu bili zamenjeni novima. Fabrika je nastavila s poslom, ostavljajući sve da se pitaju šta se tamo zbilo.

1 / 18 Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Osobeni vlasnik Vili Vonka tim povodom jednoga dana odluči da organizuje nagradnu igru gde sakriva pet zlatnih ulaznica u omote njegove čokolade. Srećni dobitnici će imati priliku da budu jedini na svetu koji će iskusiti čaroliju Vonkine fabrike.

Mi smo tvorci muzike, mi smo sanjari snova."

Međutim, iako zabavan, raznobojan i san svakog sladokusca, izlet će biti i neverovatno izazovan i transformativan za svakog od pet dobitnika, a ponajviše za malenog Čarlija.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Vili Vonka i fabrika čokolade" je kao stvoren za sve sanjare i kreativce. Ako volite ,,Alisu u zemlji čuda", zasigurno će Vam se dopasti i ovo ostvarenje, s obzirom da su koncipirani po sličnom principu halucinogene fantastike.

Bonus video:

14:57

VECERNJI DNEVNIK 17.05.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.