ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Čokolada daje osećaj zaljubljenosti - "ČARLI I FABRIKA ČOKOLADE"
,,Čarli i fabrika čokolade", Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers, Printscreen/Instagram/maxinewu65

utopija!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Čokolada daje osećaj zaljubljenosti - "ČARLI I FABRIKA ČOKOLADE"

,,Čarli i fabrika čokolade" je zasnovana na istom konceptu kao i njen prethodnik ,,Vili Vonka i fabrika čokolade" gde imamo ekcentričnog vlasnika fabrike čokolade koji po prvi put otvara svoja vrata srećnim dobitnicima zlatnih ulaznica sakrivenih u omotu čokolade

Objavljeno:

Sada kada ste se upoznali sa originalnom verzijom fantastične priče o fabrici čokolade, Espreso Vam predlaže da pogledate i alternativnu verziju ,,Čarli i fabrika čokolade" iz 2005. godine na čelu sa fenomenalnim Džonijem Depom!

Glumačka ekipa se sastoji od: Fredija Hajmora, Džonija Depa, Filipa Vigraca, Džulije Vinter, Ane Sofije Rob, Džordana Fraja, Dipa Roja i mnogih drugih.

Čarli i fabrika čokolade
foto: Printscreen/Instagram/maxinewu65

,,Čarli i fabrika čokolade" je zasnovana na istom konceptu kao i njen prethodnik ,,Vili Vonka i fabrika čokolade" gde imamo ekcentričnog vlasnika fabrike čokolade koji po prvi put otvara svoja vrata srećnim dobitnicima zlatnih ulaznica sakrivenih u omotu čokolade.

Sve je u ovoj sobi je jestivo, čak sam i ja jestiv! Ali to se zove ,,kanibalizam", draga moja deco, i zapravo je zabranjen u većini društava.

Ono što izdvaja ovo ostvarenje od prethodnog, i čini ga unikatnim jeste izražajnost likova. Vili Vonka je otkačeniji, a takve su i njegove grimase i govor tela. Gledaoci takođe dobijaju i uvid u njegovu životnu priču- deo koji do sada nije bio poznat javnosti.

1 / 17 Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Da li ste znali da čokolada sadrži svojstvo koje pokreće oslobađanje endorfina? Daje osećaj zaljubljenosti."

,,Čarli i fabrika čokolade" ujedno i približava likove petoro dece, gde na nov način upoznajemo pohlepnog Augustusa, razmaženu Veruku, uobraženu Vajolet, drskog Majka i naravno mirnog Čarlija.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Čarli i fabriku čokolade" treba da pogledaju svi obožavaoci priče o fabrici čokolade, kao i oni koji su već pogledali ovo ostvarenje i imaju želju da se prisete ovog remek dela.

Bonus video:

03:09

UKRAJINSKI PREDSTAVNICI EVROVIZIJE EKSKLUZIVNO ZA TV KURIR Kultura naše zemlje je u opasnosti O KONSTRAKTI REKLI SAMO TRI REČI

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.