ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Samopouzdano svoje svim svojim bićem - "ODVAŽNE"
,,Odvažne", Foto: Printscreen/Youtube/ Freeform, Printscreen/Instagram/lapintoraciclista

odvažne!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Samopouzdano svoje svim svojim bićem - "ODVAŽNE"

Oni koji nisu još čuli za seriju ,,Odvažne" su zaista pretrpeli veliku nepravdu jer je ona predstavlja izuzetno ostvarenje koje pomera granice

Objavljeno:

Espreso Vam želi srećan petak i predlaže da se nakon napornog poslednjeg radnog dana opustite uz osvežavajuću seriju ,,Odvažne".

Spektaklu su doprineli: Kejti Stivens, Ejša Di, Megan Fejhi, Sem Pejdž, Met Vord, Melora Hardin, Stiven Konrad Mur i Nikol Bušeri.

Odvažne
foto: Printscreen/Instagram/lapintoraciclista

Oni koji nisu još čuli za seriju ,,Odvažne" su zaista pretrpeli veliku nepravdu jer je ona predstavlja izuzetno ostvarenje koje pomera granice!

Ne izvinjavaj se kada nemaš za šta da se izvinjavaš."

Serija je emitovana između 2017. i 2021. godine, i prati živote mladih devojaka zaposlenih u redakciji uglednog časopisa ,,Skarlet", inspirisanog stvarnim i mega popularnim ,,Kosmopolitanom". Svaka od devojaka prolazi kroz različite nedaće koje donosi naglo odrastanje u užurbanom Njujorku.

1 / 29 Foto: Printscreen/Youtube/ Freeform

Tu upoznajemo Džejn (takođe poznatu kao ,,Tajni Džejn"- ,,Malena Džejn"), mladu novinarku na početku svoje karijere. Njoj se pridružuju Ket i Saton. Ket je zadužena za društvene mreže i karakteriše je borbeni aktivistički duh, dok je Saton prava modna ikona koja želi da postane stilistkinja.

„Nazdravimo avanturama. I pravljenju grešaka. Spavanju sa pogrešnim ljudima i pravim ljudima. I oslobađanju svetog pakla.”

Fantastičan trio budnim okom prati i povremeno savetuje mudra urednica Džeklin Karlajl (inspirisana likom urednice ,,Kosmopolitana"). Uz njenu pomoć i oslanjajući se jedna na drugu, devojke sazrevaju, pobeđuju, menjaju se i nikada ne prestaju da uče.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

,,Odvažne" bez sumnje treba da pogledaju sve devojke jer je ova serija, bilo namerno ili slučajno namenjena upravo njima. One će najbolje umeti da se povežu sa likovima i tokom priče. Međutim, ne dajte da Vas ova sugestija odvrati od ovog sjajnog ostvarenja, jer je ono prikladno za apsolutno sve, bez obzira na pol. Serija je beskrajno zabavna, dirljiva i na trenutke potresna. Bavi se krucijalnim životnim pitanjima i prikazuje ih na vrlo realističan način.

Bonus video:

19:30

VEČERNJI DNEVNIK 19.05.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.