ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zavoli me, ne zaboravi me, ne ispuštaj me - "TRILOGIJA PRE"
,,Trilogija Pre", Foto: Printscreen/Youtube/ELLIOTT

živo!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zavoli me, ne zaboravi me, ne ispuštaj me - "TRILOGIJA PRE"

,,Trilogija Pre" prati Selin i Džesija- ljubavni par, od početka njihove veze u mladosti, neobičnog razvitka i krize zrelog doba

Objavljeno:

Espreso je danas za Vas pripremio trostruku poslasticu i ona nosi ime ,,Trilogija Pre".

U glavnim ulogama ćete obožavati Itana Hoka i Džuli Delpi.

Trilogija Pre
foto: Printscreen/Instagram/sebsummmers

,,Trilogija Pre" prati Selin i Džesija- ljubavni par, od početka njihove veze u mladosti, neobičnog razvitka i krize zrelog doba. Radnja se odvija u tri evropske države, i to u: Austriji (u Beču), u Francuskoj (u Parizu) i u Grčkoj (na Peloponezu).

,,Pre svitanja" (1995), svoje gledaoce upoznaje sa francuskom studentkinjom Selin i američkim studentom Džesijem koji se po prvi put susreću u vozu u Beču. Džesi nagovara Selin da izađe sa njim na prvoj stanici kako bi zajedno istražili grad, na šta ona pristaje. Zajedno šetaju prelepim Bečom, upoznajući ujedno i grad i jedno drugo. Ujutru se bude, rastaju i obećavaju da će se ponovo videti na istom mestu za šest meseci.

Ako postoji bilo kakva magija na ovom svetu, mora da se nalazi u pokušaju razumevanja nekog, podele nečega."

,,Pre zalaska" (2004), ujedinjuje naše protagoniste, ne šest meseci, već devet godina kasnije, kada se Džesi i Selin slučajno nalaze u Parizu gde ona promoviše svoju novu knjigu o njihovoj avanturi u Beču. Njih dvoje se prisećaju lepih trenutaka i žale za izgubljenim vremenom. Stara ljubav se ponovo rađa.

1 / 25 Foto: Printscreen/Youtube/ELLIOTT

Želim da vidim da li ćeš ostati u jednom komadu ili ćeš se rastvoriti u molekule."

,,Pre ponoći" (2013), poslednji put predstavlja, sada već legendarni par, Selin i Džesija, koji su nakon dodatnih devet godina venčani i imaju dve ćerke blizankinje. Par odlazi na odmor na Peleponez gde njihov odnos biva opako testiran. Selin, naime, želi da preuzme posao u Parizu, dok bi Džesi radije da se presele u Čikago kako bi bili bliže njegovom sinu Henku. Razmirice u jednom trenutku deluju nesalomive, postavljajući pitanje: ,,Da li su dovoljno jaki da pređu preko još jedne prepreke?"

Tako veze počinju da se raspadaju."

Ko treba da pogleda ovu trilogiju?

,,Trilogiju Pre" treba da pogledaju svi romantici mekih srca ali i puki realisti svesni životnih komplikacija jer ova ostvarenja imaju i romantične i realne komponente. Niko neće ostati ravnodušan. ,,Trilogiju Pre" morate pogledati makar jednom u životu.

Bonus video:

14:00

VEČERNJI DNEVNIK 11.05.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.