SLOBODA MIĆALOVIĆ U SUZAMA: Desilo se NAJGORE
Sloboda Mićalović, Foto: Printskrin/Youtube/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal

smrt glumca

SLOBODA MIĆALOVIĆ U SUZAMA: Desilo se NAJGORE

Srpsku kulturnu scenu zauvek je napustio filmski, televizijski i pozorišni glumac Bojan Lazarov (50), koji je navodno okončao svoj život skočivši sa Mosta na Adi u noći između četvrtka i petka.

Objavljeno: 15:55h

Vest da je Bojan iznenada preminuo preko društvenih mreža prva je obavestila javnost glumica Jelena Đokić.

Srpsku kulturnu scenu zauvek je napustio filmski, televizijski i pozorišni glumac Bojan Lazarov (50), koji je navodno okončao svoj život skočivši sa Mosta na Adi u noći između četvrtka i petka.

Razloge njegovog preranog odlaska otkrio je u oproštajnom pismu koje su slučajni prolaznici pronašli na šoferšajbni njegovog automobila.

NI SLUTILI NISU

Bojan se dugo borio sa depresijom, a pre dve godine pokušao je da sebi oduzme život, ali su, na svu sreću, lekari tada uspeli da ga sačuvaju.

Prema saznanjima beogradskih medija, sumnja se da je Lazarov izvršio samoubistvo, a nemilom događaju svedočili su slučajni prolaznici koji su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov automobil u blizini Mosta na Adi:

— Sve se dogodilo oko pet sati ujutru, tada su prolaznici primetili da na Mostu na Adi stoji sivi „opel” sa upaljena sva četiri migavca. S obzirom na to da je to nesvakidašnja pojava, ljudi su se zaustavili jer su pomislili da je vozaču potrebna pomoć. Nakon prijave policiji, Bojanovo beživotno telo pronađeno je nedaleko od njegovog automobila, a na šoferšajbni je pronađeno oproštajno pismo glumca. Bojanovo oproštajno pismo još uvek je predmet istrage, a kome će ga tužilaštvo naposletku uručiti zasad ostaje nepoznanica.

KOLEGE NEUTEŠNE

Vest da je Bojan iznenada preminuo preko društvenih mreža prva je obavestila javnost glumica Jelena Đokić, a svoju bol nije krila ni Sloboda Mićalović, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju glumca i napisala „Boki”, uz tužan emotikon.

Bojan Lazarov
foto: Printscreen Instagram

Lazarova svi pamte po dobroti, osmehu i duhovitosti. Niko od kolega nije ni slutio da Bojan vene zbog depresije, a ta bolest nije mogla da naruši njegovu blagu narav i divan odnos prema kolegama.

U razgovoru za Objektiv, iako priznaje da mu je užasno teško i da zaista ne može da priča o Bojanu, njegov mladi kolega Miloš Đurović navodi:

— Pamtiću ga zauvek kao nasmejanog i duhovitog. Uvek je takav dolazio na set i ništa nije ukazivalo da je depresivan – potvrdio je glumac telenovele „Crveni mesec”, u kojoj je Lazarov tumačio rolu Jovana Ružičića.

POZORIŠTE TUGUJE

Bojan Lazarov
foto: Print Screen Youtube/Novo jutro

U potpunom šoku zbog preranog gubitka jednog od svojih članova ansambla, pozorište „Duško Radović” izdalo je saopštenje u kom se sa tugom oprostilo od svog glumca, dok je sećanje na njega u emotivnom pismenom obraćanju podelio Miloš Anđelković, koji je sa Bojanom delio scenu nebrojeno puta.

— U početku me je mnogo bilo strah Bokija. Tačnije, od toga da igram sa njim. Taj je, skoro paranoični strah, poticao od činjenice da mi niko na sceni nije mogao ništa, niko nije mogao da poremeti moju koncentraciju osim njega, koji je mogao da me dovede, kad god poželi, do toga da se zacenim od smeha. Nikad, do kraja, nisam postao imun na tu njegovu magiju i lakoću na sceni, potpunu kontrolu i žovijalnost kojom je gospodario – napisao je glumac i član ansambla pozorišta „Duško Radović”, u kom je Lazarov jedno vreme vršio i funkciju v. d. upravnika.

I dok čitava srpska glumačka porodica pati zbog preranog odlaska, postavlja se pitanje šta je Lazarov napisao u poruci koju su prolaznici pronašli na šoferšajbni. Zasad se ne zna šta je bio razlog da depresija, ta tiha i podmukla bolest, koja je i pre dve godine, navodno, Lazarova dovela do takvog stanja da je pokušao samoubistvo, potpuno porazi njegovu ranjivu dušu.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.