PRAKTIČNA ŽENA OBJAVILA POSEBNU USPOMENU: Dva glumca i kuma su zada zajedno na nebu!
Foto: Instagram

tragedija

PRAKTIČNA ŽENA OBJAVILA POSEBNU USPOMENU: Dva glumca i kuma su zada zajedno na nebu!

Bojan Lazarov, srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac je preminuo, a tužnu vest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega

Objavljeno:

Bojan Lazarov je bio član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića.

Bojan Lazarov
foto: Print Screen Youtube/Novo jutro

Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

Naime, prema rečima izvora, pedesetogodišnji pozorišni i televizijski glumac sa sjajnom domaćom, ali i inostranom karijerom, tragično je skončao u noći između četvrtka i petka, a prema nezvaničnim informacijama do kojih je Alo! došao, sve ukazuje na to da je reč o samoubistvu.

Bojan Lazarov, Marko Živić
foto: Instagram printscreen/prakticnazena_

Prolaznici su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov napušteni automobila na mostu na Adi, na kojem je bila zakačena poruka na šoferšajbni, nakon čega su alarmirali policiju.

Nataša Pavlović, bivša žena pokojnog Marka Živića sada se od Bojana oprostila sa neutešnim rečima.

- Boki moj. Otišao si kod svog kuma. Duet bez premca. Humor bez premca. Proslavite rođendane. A kada bude kiša sa grmljavinom, znaću šta radite - napisala je voditeljka.

Podsetimo se da je glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini života posle duge i teške borbe sa Kovidom u bloku A intenzivne nege.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.