BOJAN LAZAROV OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO? POTRESNO!
Bojan Lazarov, Foto: Print Screen Youtube/Novo jutro

tuga do neba

BOJAN LAZAROV OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO? POTRESNO!

Glumac Bojan Lazarov rođen je 1972. godine, a danas nas je zauvek tragično napustio.

Objavljeno: 23:25h

Glumac Bojan Lazarov, danas nas je napustio u 50. godini života, a kako beogradski mediji prenose on je skočio sa Mosta na Adi na zemljanu površinu.

Kako prenosi Telegraf, navodno je na mostuna Adi zatečeno vozilo "Opel astra", u kojem je nađeno i oproštajno pismo glumca.

Bojan Lazarov bio je vrhunski glumac. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Bora Draškovića. Od 1996. godine profesionalno glumi u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

Predstave u Malom pozorištu „Duško Radović“: „Noć u Merlinovom zamku“, „Prevaranti“, „Car je go!“, „Mala škola rokenrola“, „Mali kaplar“ i „Skoro svako može da padne, osim čaplje!“.

U dva navrata Bojan Lazarov je zaključno sa 2014. godinom obavljao funkciju v.d. direktora Malog pozorišta „Duško Radović“.

„U početku me je mnogo bilo strah Bokija. Tačnije, od toga da igram sa njim. Taj je, skoro paranoični strah, poticao od činjenice da mi niko na sceni nije mogao ništa, niko nije mogao da poremeti moju koncentraciju, osim njega, koji je mogao da me dovede, kad god poželi, do toga da se zacenim od smeha. Nikad, do kraja, nisam postao imun na tu njegovu magiju i lakoću na sceni, potpunu kontrolu i žovijalnost kojom je gospodario “, rekao je Miloš Anđelković, glumac i član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“.

Bojan Lazarov
foto: Print Screen Youtube/Novo jutro

Život ovog glumca obeležila je borba protiv teškog oboljenja. Njega je godinama mučila depresija, a pre dve godine pokušao je da oduzme sebi život. Ipak, lekari su tada uspeli da ga sačuvaju.

Glumac je, međuti, nastavio da se bori protiv ove bolesti, a danas je oduzeo sebi život skokom sa mosta na Adi i na mestu je ostao mrtav.

Iza njega su ostala dva deteta, koja je dobio iz braka, koji se završio razvodom.

Bojan Lazarov
foto: Printscreen Instagram

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.