KUBURA SE OGLASIO POVODOM SAMOUBISTVA KOLEGE: Loše podneo vest o TRAGEDIJI!
Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Printscreen/Youtube/Balkan info

TUGA

KUBURA SE OGLASIO POVODOM SAMOUBISTVA KOLEGE: Loše podneo vest o TRAGEDIJI!

Popularni glumac oduzeo je sebi život nakon borbe sa depresijom, a većina njegovih kolega pamtiće ga kao dobrog čoveka koji je uvek imao osmeh na licu

Objavljeno:

Pedesetogodišnji pozorišni i televizijski glumac Bojan Lazarov, počinio je samoubistvo u noći između četvrtka i petka, skočivši sa Mosta na Adi.

Bojan je dotakao srca mnogih kolega, koji su se opraštali od njega na društvenim mrežama, a za medije je pričao Aleksandar Srećković Kubura, koji je sa njim igrao u seriji “Crveni mesec”.

Bojan Lazarov
foto: Print Screen Youtube/Novo jutro

– Bio je divan kolega, drug, čak vrlo raspoložen, nasmejan uvek, lepo smo radili. Vrlo sam loše podneo vest. Nisam primećivao da je tužan – rekao je Kubura drhtavim glasom.

Glumica Jelena Đokić se prva oprostila od kolege sa kojim je igrala. Pored nje, od Bojana su se oprostile i Anita Mančić i Sloboda Mićalović, koje su sa njim igrale u seriji “Tajne vinove loze”.

– Tužan sam. Skrhan sam – poručio je mladi glumac Miodrag Dragičević, a njegovu fotografiju su podelili i Andrija Milošević, Jelena Stupljanin, kao i Bojan Dimitrijević koji je ostavio emotivnu poruku.

– Odmori se prijatelju moj dragi. Neka te, tako dobrog, sada čuvaju anđeli. Mnogo ćeš mi nedostajati – poručio je glumac.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube

Bojan je mnogima poznat po ulogama u filmovima “Klopci” i “Beogradski fantom”, kao i serijama “Miris kiše na Balkanu”, “Istine i laži”, “Tajne vinove loze”, “Crveni mesec” i “Vikend sa ćaletom”.

Nažalost, njegova plodnosna karijera zauvek je okončana, a iako je poznat njegov glumački život, gotovo da niko ne zna njegov privatni. Prema pisanju domaćih medija, Bojan je ostavio oproštajno pismo a godina ga je mučila depresija.

Podsetimo, Bojan je bio član ansambla Malog pozorišta “Duško Radović”. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića.

Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji.

Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru. Iza njega su ostala dva deteta iz braka sa bivšom ženom.

Bonus video:

00:30

Nebojša Dugalić i Aleksandar Srećković Kubura stižu na sahranu Borisa Komnenića

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.