STUDIO van svih klišea: Muzički gosti iz Srbije i regiona oduševljeni konceptom i produkcijom emisije
Emisija Studio, Foto: Promo

NEVEROVATNO

STUDIO van svih klišea: Muzički gosti iz Srbije i regiona oduševljeni konceptom i produkcijom emisije

„Studio“ je doneo brojna prijatna iznenađenja, kako gledaocima tako i učesnicima emisije-izvođačima. Zato svi sa nestrpljenjem iščekuju sledeću emisiju, koja je na programu ove subote, 27. marta od 21 sat..

Objavljeno:

Prva emisija muzičkog šou programa „Studio“ emitovana prethodne subote na RTS- u, pokazala je ogroman produkcijski iskorak u odnosu na postojeće televizijske formate -to je ocena i utisak svih dosadašnjih učesnika ovog TV formata- velikih domaćih i regionalnih muzičkih imena.

Emisija Studio
foto: Promo

„Studio“ je doneo brojna prijatna iznenađenja, kako gledaocima tako i učesnicima emisije-izvođačima. Zato svi sa nestrpljenjem iščekuju sledeću emisiju, koja je na programu ove subote, 27. marta od 21 sat..

Voditelji Slavko Beleslin i Bojan Ivković, u narednim emisijama ugostiće izvođače kao što su Kiki Lesendrić i Piloti, Dino Merlin, Petar Grašo, Stefan Milenković, Nina Badrić, S.A.R.S, Nataša Bekvalac, Van Gogh, Tijana Tapčević, Jelena Rozga, Tonči Huljić, Dženan Lončarević, Tropico Band, Hurricane, Aleksandra Radović, Sara Jo i mnogi drugi.

Tijana Dapčević
foto: Promo

„Odavno nisam na našim televizijama videla ništa slično. Kako izgleda, kako zvuči, kako je to sve spakovano – ja sam oduševljena. Drago mi je da mi izvođači konačno imamo mesto gde možemo da prezentujemo sebe i svoju muziku na najbolji način.“ kaže Tijana Dapčević i dodaje:

„Ovakav tretman, kao u Studiju, imala sam samo 2014. u Kopenhagenu kad sam predstavljala Makedoniju na pesmi Evrovizije. Baš sam srećna što am deo ovog projekta.“

Tonči Huljić oduševljen je izgledom i mogućnostima studija u kom nastaje emisija „Studio“ i otkriva da su ga prostor i tehnika koje je video, inspirisali na naredni korak u karijeri: „Osim što sam očekivano naišao na neočekivano, ono što sam video u Studiju je nešto gde želim snimiti sledeći spot za moju instrumentalnu karijeru. Definitvno će to biti sa tehnikom koju sam video ovde, jer je nigde drugde nisam video.“

„Studio“ nam je ponudio priliku da čujemo stare, velike i nove hitove najvećih regionalnih zvezda- „prvi put“, odnosno u potpuno novim i drugačijim aranžmanima.

„Pesme, koje su nastale pre puno godina opet zvuče drugačije u ovom televizijskom formatu i meni se to jako dopada. Mislim da je neophodno da i mladi bendovi pokažu šta mogu, a i ovi stariji da pesme prerade i prezentuju novoj generaciji na još lepši način. Osim toga, slika je svetska - bina i svetlo izgledaju fenomenalno. Sve je na vrhunskom nivou.“ ne krije svoje oduševljenje Kiki Lesendrić.

Petar Grašo kaže da su mu utisci nakon dva snimajuća dana izuzetni: „Znao sam da MAC ima posebne kriterijume i da uvek diže lestvicu, ali ovo što sam video ovde je zaista nešto neočekivano. Izuzetno sam zadovoljan i sa ekipom i sa produkcijom. Svi detalji su izuzetno pomno isplanirani - od bina koje se vrte, preko perfektno osmišljenih animacija, do radne ekipe koja je uvek na raspolaganju i rasvete koja je fantastična.“

"Studio" je prikazao i veoma interesantne segmente kreativnog procesa stvaranja muzike, koje gledaoci najčešće nemaju prilike da vide, pa je publika mogla da vidi i tremu, suze i smeh izvođača "iza scene", što je neizostavni deo svega onoga što ih čini velikim zvezdama.

Saša Matić, koji je bio gost prve emisije, oduševljen je konceptom „Studija“: „Moji utisci su fenomenalni, jer ste sa ovom emisijom izašli iz nekog klišea svih emisija koje se emituju u poslednje vreme. Pogotovo sa time što ste pozvali „Sedmoricu mladih“ da nam se pridruže, meni je to fenomenalno. Vratili ste se muzici, fokusirali ste se na muziku, posvetili ste emisiju onome što mi najbolje znamo i najbolje radimo.“

Muzički šou “Studio” produkcijski je u rangu najvećih svetskih TV programa te vrste, a potpisuje ga Skymusic - produkcijska kuća koja stoji iza festivala Exit, Beer Fest, Music Week, kao i manifestacije “Music Awards Ceremony”(MAC), iz koje je TV projekat “Studio” izrastao.

U sledećoj emisiji, koja je na programu u subotu 27. marta u 21sat na Prvom programu Radio-televizije Srbije, uz glavne goste Tijanu Dapčević i Kikija Lesendrića, najavljena su i brojna iznanađenja.

Dok čekamo sledeći„Studio“ (subota 27. mart RTS1 u 21.00) - prvu emisiju (ako ste propustili ili za ponovno gledanje) u kojoj su nastupali Saša Matić, Toni Cetinski, Nevena Božović i Sedmorica mladih, možete pogledati na RTS zvaničnom Youtube kanalu RTS Zabava ili putem multimedijalne internet platforme RTS Planeta.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.