AU, KAKO MOĆNA EKIPA! Nijedan PROJEKAT u poslednje vreme nije imao ovako JAKE GLUMCE kao "The Gray Man" (VIDEO)
Naime, Bili Bob Tornton i Rege-Žan Pejdž, zvezda serije Bridgerton, potvrdili su svoje učešće u filmu, Foto: Printscreen

IZ SVETA FILMA OTKRIVAMO

AU, KAKO MOĆNA EKIPA! Nijedan PROJEKAT u poslednje vreme nije imao ovako JAKE GLUMCE kao "The Gray Man" (VIDEO)

Pejdž je potvrdio da će zaigrati i u filmu Dungeons and Dragons, a zatim je bio domaćin jednog od najpopularnijih večernjih programa u Americi Saturday Night Live.

Objavljeno:

Kompanija Netfliks već duže vreme priprema film o kome će se i te kako pričati, pre svega zbog glumačke ekipe i uloženog novca. Kao što ste pročitali u naslovu, špijunski triler naslovljen je The Gray Man, a zasnovan je na istomenom bestseleru New York Times-a, autora Marka Grina.

Reč je o prvom delu sage o zagonetnom junaku. Možda ste se zapitali zašto smo baš danas odlučili da pišemo na ovu temu, a odgovor je taj da smo saznali koja poznata imena su se pridružila ekipi. Naime, Bili Bob Tornton i Rege-Žan Pejdž, zvezda serije Bridgerton, potvrdili su svoje učešće u filmu, na radost njihovih brojnih fanova.

Pejdž je potvrdio da će zaigrati i u filmu Dungeons and Dragons, a zatim je bio domaćin jednog od najpopularnijih večernjih programa u Americi Saturday Night Live. Ali tu nije kraj novostima u njegovoj karijeri… Pretpostavke su da će upravo on oživeti Supermena, u novom filmu koji će režirati Džej Džej Abrams, kao i novog Džejmsa Bonda. Ali, vratimo se današnjoj temi, za koju verujemo da vas više interesuje. Uloge u filmu već su dobili: Rajan Gosling, Kris Evans i Ana de Armas, kao i Alfre Vudard. Ne treba izostaviti ni Džesiku Henvik i Vagnera Mouru, čime stičemo utisak da će glumačka postava biti dovoljna za nezapamćenu gledanost.

Rajan Gosling tumači plaćenog ubicu i nekadašnjeg agenta agencije CIA, koji važi za neprikosnovenog u svom poslu. Pored toga, ne preza ni od čega, pa sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo da li će lik koga igra Kris Evans uspeti da mu stane na put. Kada govorimo o finansijskim sredstvima, Netfliks je za film izdvojio 200 miliona američkih dolara, odnosno 166 miliona evra. Režija je poverena braći Ruso, Entoniju i Džou, koji su već pokazali svoje umeće u stvaranju sage Avengers i Captain America: The Winter Soldier.

Bonus video:

(Espreso/Elle España)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.