Poznato je koji glumac će glumiti MAJKA TAJSONA u novoj seriji o ČUVENOM BOKSERU: Da li LIČE? (VIDEO)
Da podsetimo, Majk Tajson postao je svetski poznat kada je 1986. godine postao najmlađi bokserski šampion u teškoj kategoriji sa samo 20 godina, Foto: Printscreen/Instagram/miketyson

OTKRIVAMO

Poznato je koji glumac će glumiti MAJKA TAJSONA u novoj seriji o ČUVENOM BOKSERU: Da li LIČE? (VIDEO)

Do sada mislilo da je u pitanju film, a ne mini serija

Objavljeno: 07:48h

Kako je Variety objavio, Džejmi Foks tumačiće Majka Tajsona u novoj biografskoj mini seriji. Serija jednostavnog naziva Tajson trenutno nije povezana ni sa jednom televizijom a ni striming servisom, ali veruje se da će se to ubrzo promeniti, jer su sa njom već povezani Antoan Fukva i Martin Skorseze.

Džejmi Foks
foto: FoNet, AP

Džejmi Foks je još prošle godine pričao kako radi na nekom projektu koji ima veze sa Majkom Tajsonom, ali se do sada mislilo da je u pitanju film, a ne mini serija. Još tada je rekao da se bavi žestokim treninzima, a tek ćemo videti konačni rezultat. Scenario za seriju piše Kolin Preston, Antoan Fukva će je režirati i biti izvršni producent preko svoje kompanije Fuqua Films, dok će Martin Skorseze takođe biti izvršni producent pomoću kompanije Sikelia Productions.

O seriji, koja bi trebalo da obuhvata ceo njegov život, Tajson je rekao da dolazi u pravom trenutku i da je to nešto što je dugo čekao. Kaže da jedva čeka da sarađuje sa svima koji su uključeni u projekat i da se nada da će njegovim fanovima biti zabavno da to gledaju. Mreža Hulu je prethodno najavila da će raditi seriju inspirisanu Tajsonovim životom, pod nazivom Iron Mike, ali je on rekao da ne podržava taj projekat i da nema nikakve veze sa njim.

Da podsetimo, Majk Tajson postao je svetski poznat kada je 1986. godine postao najmlađi bokserski šampion u teškoj kategoriji sa samo 20 godina. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih boksera svih vremena, ali je on poznat i po skandalima van ringa. Bio je omražen kada ga je supruga Robin Givens optužila za mentalno i fizičko zlostavljanje, nakon čega je 1992. godine osuđen za silovanje i proveo neko vreme u zatvoru. Međutim, u poslednje vreme se vratio u žižu javnosti zbog uloga u serijalu The Hangover, svog šoua na Brodveju i egzibicionog meča prošlog novembra. Vrlo je otvoren o svojim problemima sa drogom i mentalnim zdravljem i ostaje da se vidi na koji način će to biti prikazano u seriji.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Variety)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.