Čuvenoj glumici ugrađene PLOČICE u VRAT: Svi se PITAJU zašto je morala da uradi ovu OPERACIJU (FOTO)
Pa... sad sam bionička!, Foto: Profimedia

hit priča

Čuvenoj glumici ugrađene PLOČICE u VRAT: Svi se PITAJU zašto je morala da uradi ovu OPERACIJU (FOTO)

Glumici Ketrin Hajgl (42), koja je poznata po ulozi doktorke Izi u popularnoj seriji Grey's Anatomy, ugrađena su dva titanijumska diska u vrat.

Objavljeno:

Doktorka Izi iz "Uvoda u anatomiju" ponovo se našla u operacijskoj sali, ovoga puta kao pacijent. Nije otkrila razloge operacije osim da je trpela velike bolove.

Glumici Ketrin Hajgl (42), koja je poznata po ulozi doktorke Izi u popularnoj seriji Grey's Anatomy, ugrađena su dva titanijumska diska u vrat. Glumica je podelila svoj izgled i osećanja posle operacije na svom Instagram profilu, gde sedi na krevetu s kesicom čipsa i okovratnikom, zahvaljujući doktorima. "Pa... sad sam bionička! Dva titanijumska diska sada nastanjuju moj vrat i verovatno mogu da stojim na glavi satima... Neću to još probati"- napisala je ispod svoje objave zahvaljujući celom medicinskom timu što ju je spasao nezamislive boli, kakvu nikada do sada nije osetila. Pratioci su joj poželeli brz oporavak, uputili reči podrške a i našalili se sa njom pitanjima "da li ju je operisala dr Meredit Grej".

Bonus video:

04:33

ESPRESO TVITER: Ivana Šopić

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.