BILA JE LEPOTICA KOJU JE CELA SRBIJA OBOŽAVALA: Umrla je PRERANO zbog OPAKE bolesti koja je otkrivena SLUČAJNO!
Foto: Printscreen

tuga

BILA JE LEPOTICA KOJU JE CELA SRBIJA OBOŽAVALA: Umrla je PRERANO zbog OPAKE bolesti koja je otkrivena SLUČAJNO!

Zbog njenog talenta i lepote angažovali su je na mnogim projektima, a onda se u jednom trenutku život nemilosrdno poigrao sa njom

Objavljeno:

Popularni film “Ljubavni život Budimira Trajkovića” mnogi obožavaju, a prelepu plavokosu Mirjanu u koju je Budimir bio ludo zaljubljen, igrala je glumica Marina Nemet.

Marina je tada imala samo 17 godina i svi su joj predviđali sjajnu karijeru. Kako je i sama svojevremeno priznala, kada je dobila taj scenario u ruke, mislila je da će gluma biti samo prolazna avantura. Ipak, sudbina je htela da na tom pozivu ostane do kraja života.

Zbog njenog talenta i lepote angažovali su je na mnogim projektima, a onda se u jednom trenutku život nemilosrdno poigrao sa njom.

Naime, sredinom 2010. godine je slučajno, na rutinskom pregledu, saznala da boluje od zloćudnog tumora. Lekari nisu imali dobre prognoze, ali je ubrzo usledila operacija i borba za život. Kroz sve ovo Marina je prolazila u tajnosti, ne želeći da se o njenoj bolesti preterano priča.

Ipak, vest o glumičinoj bolesti pročula se kada su lekari njenoj porodici saopštili da je Nemetova legla u bolničku postelju. Karcinom dojke prouzrokovao je jake glavobolje, što je za rezultat imalo slabost, mučnine i jake bljeskove ispred očiju. Tada se lekarima javila za pomoć.

Nakon što je napustila bolnicu, njene koleginice iz pozorišta odigrale su predstavu “Tartuffe” i sav novac od prodaje karata dale su joj za lečenje. Ona je došla na predstavu kako bi se zahvalila koleginicama za taj čin i to je ujedno i bilo njeno poslednje pojavljivanje u javnosti. Bitku sa karcinomom izgubila je u 50. godini života, 11. decembra 2010. godine.

(Espreso / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.