POZNATI GLUMAC SE IZNENADA OŽENIO: Odmah se oglasio, a tek da vidite MLADU! (FOTO)
Nikolas Kejdž, venčanje, Foto: Profimedia

hit

POZNATI GLUMAC SE IZNENADA OŽENIO: Odmah se oglasio, a tek da vidite MLADU! (FOTO)

"Istina je i veoma smo srećni", izjavio je Kejdž

Objavljeno:

Nikolas Kejdž se ponovo oženio!

Glavni glumac filma "Nacionalno blago" oženio se svojom devojkom Riko Šibata, 16. februara, kako potvrđuje Pipl.

"Istina je i veoma smo srećni", izjavio je Kejdž za Pipl.

Venčanje je bilo skromno i intimno, u hotelu Vin u Las Vegasu. Ceremonija je bila održana u čast rođendana mladoženjinog pokojnog oca.

Šibata je nosila ručno izrađeni japanski svadbeni kimono iz Kjota. Prošetala je do oltara uz pesmu "Zimska pesma" od Kiroro koja je inače mladina omiljena pesma.

Kejdž je nosio Tom Ford smoking. Oni su razmenili tradicionalne katoličke i šintoističke zavete uz poeziju Valta Vitmana i Haiku poezije.

Nakon venčanja, srećni par je prisustvovao maloj proslavi, sa njegovom bivšom suprugom Alis Kim, sa kojom je i dalje u prijateljskim odnosima i njihovim sinom Kal-Elom koji ima 15 godina.

Par se upoznao u Šigi u Japanu pre više od godinu dana. Šibatino ime na venčanom listu je od sada Riko Kejdž.

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

Pre venčanja, mladenci su prvi put fotografisani zajedno u februaru 2020. godine kada su posećivali Kejdžovu grobnicu u obliku piramide visine 9 metara u Nju Orleansu. Podsetimo, Kejdž je otkupio svoju grobnicu 2010. godine - za budućnost.

Nedelju dana nakon posete, par je uslikan kako se drži za ruke tokom posete američkom Prirodnjačkom muzeju u Njujorku.

Kejdž i Riko su uživali u večeri i filmu dok su bili u gradu, posetili su i legendarno mesto za druženje Reinbov Rum pre nego što su krenuli za Mariot Markus.

Kejđžu je ovo peti brak po redu nakon javnog razdvajanja od Enrike Kuki sa kojom je bio 4 dana u braku u martu 2019 godine. Razvod mu je odobren nakon dva meseca.

On je bio oženjen za Patriciju Arket od 1995. sve do 2001 godine, za Lisu Meri Prisli od 2002. do 2004. godine i za Kim od 2004 do 2016. godine. Pored Kal-Ela ima Kejdž ima sina Vestona iz veze sa glumicom Kristinom Fulton.

(Espreso/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.