SVI ŠTO NISTE ZNALI O NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD: Zašto nema Samante, gde je ZVERKA, koliko ima EPIZODA...
Sada su naslovne junakinje u 50-im, a Miranda i Šarlot imaju decu tinejdžere, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

SVI ŠTO NISTE ZNALI O NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD: Zašto nema Samante, gde je ZVERKA, koliko ima EPIZODA...

Zahvaljujući intervjuu Sare Džesike Parker Vanity Fair-u, imamo još neke informacije za vas…

Objavljeno: 14:40h

Kompanija HBO Max odlučila je da nas dodatno obraduje nakon vesti da će prikazivati nastavak Tračare. Naime, pored ove serije upravo na toj platformi gledaćemo i novi Seks i grad.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Nakon potvrde Sare Džesike Parker da nas očekuju nove epizode, iz nedelje u nedelju saznajemo nove detalje. Jedan od njih je izostanak nekih likova, među kojima je Samanta Džouns, a sada su otkriveni još neki. Objava na Instagramu u kojoj vidimo dobropoznatu atmosferu Velike jabuke, obradovala je sve ljubitelje priče o 4 prijateljice, a podsećanja radi, prošlo je 16 godina od emitovanja poslednje epizode. Sada je pred nama mini serija pod nazivom And Just Like That.

Pored toga, na razočaranje mnogih fanova, pre svega dama, Zverka ovoga puta nije u igri, kao ni glumac Dejvid Ajgenberg, inače Mirandin muž, što je potvrdio Six Page. Zahvaljujući intervjuu Sare Džesike Parker Vanity Fair-u, imamo još neke informacije za vas…

Mini serija

Iako su kružila nagađanja da li je u pripremi 3. film, ili serija, krajnji rezultat je mini serija od 10 epizoda, koju možemo posmatrati kao svojevrsni nastavak ili dodatnu sezonu.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Priča

Sada su naslovne junakinje u 50-im, a Miranda i Šarlot imaju decu tinejdžere, što već nameće razna pitanja, od toga čime se bave, do snalaženja u novim ulogama. Scenaristi su odličili da se pozabave i korona virusom i posledicama na međuljudske odnose.

Izostanak Samante

Ono što je bilo poznato odranije pokazalo se kao istinito, Sara Džesika Parker i Kim Katral ne mogu i ne žele više ikada da dele kadar. Time producenti rizikuju, ali nije bilo druge, jer je Sara Džesika bila entuzijastična da ponovo uđe u lik kolumnistkinje u novoj, digitalnoj eri obojenoj raznoraznim društveno odgovornim pokretima.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Da li će je neko zameniti?

Iako se fanovi pitaju kako će izgledati serija bez Samante, koja je najslobodniji lik, za sada nema naznaka da će je neko zameniti. Interesantno je da je, upitana koga bi volela da vidi u ovoj ulozi, Kim Katral odgovorila Sofiju Vergaru ili Tifani Hadiš. Sa druge strane, Sara Džesika Parker je dala neočekivani odgovor – Elen Dedženeris. Kim je odavno bila izričita po pitanju ponovnog igranja u seriji, bez mogućnosti da se predomisli.

Bonus video:

(Espreso/Cosmopolitan España)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.