TREĆA EPIZODA SERIJE DUG MORU: Pun mesec i beg od kuće
Serija "Dug moru", Foto: Promo

GLEDANJE OBAVEZNO

TREĆA EPIZODA SERIJE DUG MORU: Pun mesec i beg od kuće

Šta će se sve dešavati u večerašnjoj epizodi?

Objavljeno:

U narednoj epizodi serije „Dug moru“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV kanalu, Pop i Zejo u šetnji nailaze na Đorđa, arhitektu iz Beograda, kojeg Zejo ničim izazvano napada.

Đorđe, već ionako rastrojen, čini ono zbog čega je i došao - pokušava da se ubije. Bota, u želji da pomogne Popu odvodi Zeja u Tivat, da ga smiri, a tu će se Zejo po prvi put naći u noćnom klubu. Za to vreme, Rnjo se sastaje sa Sikimom i Ćuntom, lokalnim kriminalcima i biva optužen da je ukrao jedan paket robe.

foto: Promo

Olga je veoma uznemirena Rnjovim nestankom. Na porodičnu večeru dovodi stranca Đorđa, kako bi nervirala oca. Mariška i Periša prihvataju gosta na večeri, ali Olga pravi skandal optužujući oca da je kriv za nestanak njene majke i beži od kuće. Na tom putu je presretne Zejo i strgne joj oglicu koju je dobila od Rnja. Periša je uspeo da Olgu vrati kući, ali uz obećanje da neće morati da ide za Beograd.

foto: Promo

Nove epizode serije „Dug moru“ premijerno se prikazuju nedeljom od 21 čas na SuperstarTV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.