Pred sam finiš kampanje, stigla podrška javnih ličnosti i za Demokratsku stranku!
Goran Šušljik, Vesna Pešić i Branislav Lečić, Foto: Beta, Espreso ilustracija

oglasili se

Pred sam finiš kampanje, stigla podrška javnih ličnosti i za Demokratsku stranku!

Koaliciju okupljenu oko Demokratske stranke - "Da oslobodimo Beograd", podržale su, u finišu predizborne kampanje, i javne ličnosti i pozvale građane da glasaju za ovu koaliciju iza koje stoji, kažu, jasna politika i plan za budućnost Beograda

Objavljeno:

Glumac Goran Šušljik poručio je da glasa za DS jer zna da je to "jedina istinska demokratska opcija u Srbiji".

Na listi javnih ličnosti koje su podržale koaliciju "Da oslobodimo Beograd" je i reditelj Aleksandar Mandić koji je poručio ne smeju da nasednu na laž da je svejedno za koga glasati, te da svojim glasom ne mogu ništa da promene i podvukao da je DS jedina partija koja može nešto da uradi "u opštem haosu koji vlada".

Sociološkinja Vesna Pešić, takođe je pozvala građane da 4. marta svojim glasom za koaliciju "Da oslobodimo Beograd" - "promene život Beograda", a bivši sudija Ustavnog suda Zoran Ivošević podržao je stranku, jer je njena politika, kako kazze, politika u korist svih građana.

Glumac Branislav Lečić istakao je da je DS "semenište, kolevka demokratije", da je "sve što je vredno u zemlji izašlo iz nje" i dodao: "Vratimo se na početak i pokažimo da nikakvo zlo ne može da nas spreči da ostvarimo istinitu i pravu demokratiju, srechnu i uspessnu zemlju, ali i nadu za sve koji su i otissli i ostaju ovde", rekao je Lečić.

Bonus video: Đorđo Žujović, Espreso tviter

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.