DJB i Dveri: Kontrolori iz opozicionih stranaka da se suprotstave potencijalnoj izbornoj krađi
DJB i Dveri pozvali sve kontrolore da se suprotstave izbornoj, Foto: Espreso

poziv na kontrolu

DJB i Dveri: Kontrolori iz opozicionih stranaka da se suprotstave potencijalnoj izbornoj krađi

Radulović je na završnoj tribini liste " Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu a da se oni ne vrate" kazao da očekuje "ozbiljan pokušaj krađe na biračkim mestima 4. marta"

Objavljeno:

Predsednici pokreta Dveri i Dosta je bilo, Boško Obradović i Saša Radulović, pozvali su večeras kontrolore iz svih opozicionih stranaka da se na beogradskim izborima 4. marta, suprotstave potencijalnoj izbornoj krađi od strane vlasti.

Radulović je na završnoj tribini liste " Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu a da se oni ne vrate" kazao da očekuje "ozbiljan pokušaj krađe na biračkim mestima 4. marta". "Pre biračkih mesta kradu tako što ucenjuju ljude, daju pakete sa hranom, vode na izlete, nude zapošljavanje ali građani moraju da znaju da niko ne može da zna kako su glasali. Na biračkom mestu može da dođe do menjanja glasačkih listića već pripremljenim listićima SNS-a ali to su prevare za koje smo se pripremili", kazao je Radulović a preneo DJB. Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je kontrolore iz drugih opozicionih stranaka da na izborni dan ostave po strani ideološke i političke razlike i da zajedničkim snagama sačuvaju izborni rezultat. "Svi koji u ime opozicije kontrolišu glasanje, treba da se suprotstave potencijalnom izbornoj krađi od strane vlasti", rekao je Obradović.

Bonus video:

Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.