A ZA JEREMIĆA, JEDNA TRULA ŠLJIVA! Šta radite bre napravili svirku u Knezu, a Vuku specijalan poklon! (FOTO)
U Beogradu još jedna svirka organizovana od strane liste Marka Bastaća, Foto: Promo

poklon beogradu

A ZA JEREMIĆA, JEDNA TRULA ŠLJIVA! Šta radite bre napravili svirku u Knezu, a Vuku specijalan poklon! (FOTO)

Zaokruži šest i tačka“, rekao je Bastać

Objavljeno: 22:56h

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" neposredno pred izbornu ćutnju poklonila je večeras Beogradu još jednu svirku. U Knez Mihailovoj ulici pored Delijske česme prvo se sviralo, a kasnije je i di-džej zavrteo. Sneg koji je padao i žestok minus nisu pokvarili dobro raspoloženje.

U pauzi između nastupa dodeljene su i nagrade vezane za kampanju, i to u različitim kategorijama. Za najbolje prevozno sredstvo proglašen je patkomobil, najbolji performans je promena lične karte Belog Preletačevića, za najbolji intervju proglašen je intervju Marka Bastaća na RTS-u, za najbolju kampanju – zabranjena "autdor kampanja" na "Multivision" bilbordima. Posebnu nagradu – trulu šljivu, kao najgori političar u ovoj kampanji dobio je Vuk Jeremić, jer je bio jedini političar koji je otvoreno pozvao da se glasa protiv Inicijative "Ne davimo Beograd“ i Grupe građana "Šta radite bre“. Za nagradu maskota kampanje beogradski Komša će gospodinu Jeremiću uručiti jednu trulu šljivu.

U Beogradu još jedna svirka organizovana od strane liste Marka Bastaća
U Beogradu još jedna svirka organizovana od strane liste Marka Bastaća foto: Promo

Zahvaljujući se svima koji su u kampanji učestvovali i koji su kampanju pomogli Marko Bastać je naglasio kreativnost kao način da privučete pažnju.

"Mi smo u ovoj kampanji bili kreativni, o tome govore drugi.Međutim, kreativnost bez preuzimanje rizika je u funkciji očuvanja postojećeg stanja. Mi ne pristajemo na postojeće stanje, mi tražimo promene. I zato smo preuzeli rizik kada smo odlučili da samostalno učestvujemo na ovim izborima. Vodilja nam je bila ideja o normalnom Beogradu kakvog su nam Siniša i Goran ukrali. I tu nastaje problem. Zato ne smeju da nam odgovore ni Vesić ni Mali, ni Mitrović ni Bujošević, ni Krstić ni Stefanović. Zato novopečeni stranački lider koji se krije iza nestranačkog kandidata poziva građane da ne glasaju za nas. Svi oni su deo sistema koji nam troši vreme i krade budućnost. Vreme je za novo vreme. Vreme je za nas. Za Beograd, za "Šta radite bre". Zaokruži šest i tačka“, rekao je Bastać.

Bonus video:

Redakcija Espresa je trčala sa Igorom Kovačevićem u akciji SMS za kilometar!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.