Foto: Dragana Udovičić

opa!

ĐURIŠIĆKA PRVI PUT JAVNO OBELODANILA IME I PREZIME SVOJE NASLEDNICE: Pevačku legendu samo može ZAMENITI ONA! (FOTO)

Svi u studiju zanemeli, spomenula i Bekutu!

Objavljeno: 01.03.2022. 12:43h > 12:45h

Snežana se maksimalno trudila da bude što manje pristrasna, ali ističe kako je ova mlada pevačica velika nada za folk muziku u Srbiji

FOTO: Printscreen
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Youtubescreen
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Ana Paunković

Otkako se pojavila u „Zvezdama Granda", mlada pevačica, Aleksandra Mladenović, oduševila je sve članove žirija svojim glasom i pojavom u pomenutom takmičenju, a posebno je omađijala Snežanu Đurišić, koja je smatra ni manje ni više nego - svojom naslednicom.

Naime, gostujući zajedno sa poznatom pevačicom u emisiji „Zvezde Granda - Specijal", Mladenovićeva je ispričala kako i Snežana u njenom srcu zauzima veliko mesto, te otkrila kako je sluša još od malih nogu.

foto: Espreso

- Meni je od srca drago što sam imala priliku da je upoznam, jer ona je moj idol od malih nogu. Moji roditelji su mi odmalena puštali njene pesme, kao i od drugih narodnjaka, ali Snežana je u mom srcu i tu će i ostati - ispričala je Aleksandra koja je u ovom krugu, inače, pevala pesmu „Vratiću se".

Snežana je zatim bila poželela i da je izvedu zajedno uživo, a zatim joj je uputila reči koje teško da će zaboraviti.

- Sad ćete da čujete devojčicu koju, ako Bog da, a daće Bog da je mutiranje ne omete, može da bude moja naslednica. Ja tako zaista mislim i srce mi je prepuno sreće i blago majci što te je rodila. Njoj je mentor Ana Bekuta i zavidim Ani - iskrena je bila Đurišićeva.

foto: Print Screen Youtube

Bonus video:

(Espreso)