ĐORĐE DAVID ŽELI DA SE LJUBI U USTA SA DEČKOM SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Pevačica ZABEZEKNULA, evo šta se onda desilo!
Foto: Printscreen Magazin In Pink tv

au

ĐORĐE DAVID ŽELI DA SE LJUBI U USTA SA DEČKOM SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Pevačica ZABEZEKNULA, evo šta se onda desilo!

Inače, Snežana Đurišić je već 5 godina je u vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem

Objavljeno: 15:42h

Na snimanju emisije "Zvezde Granda" desila se neočekivana situacija kada je član žirija Đorđe David, pokušavajući da se našali, zatražio od partnera pevačice Snežane Đurišić, Vanje, ni manje ni više, nego poljubac u usta.

Naime, članicu žirija popularnog takmičenja Snežanu Đurišić, na snimanje emisije je doveo njen dečko ginekolog Vanja Milošević.

U jednom trenutku je, Đorđe David prišao Vanji i rekao: " Ajde jedan poljubac sa jezikom u usta".

Snežana je šokirano gledala u Davida i njegovo ponašanje, dok su se ostali prisustni smejali, očigledno njegovoj neumesnoj šali.

1 / 7 Foto: Printscreen

Inače, Snežana Đurišić je već 5 godina je u vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Kako su nedavno prenosili mediji jedna koleginica navodno pokušava da im rasturi vezu.

Navodi koje slede su tvrdnje tabloida Svet.

- Snežana veruje u Vanjinu ljubav, ali muka joj je više što svako da sebi za pravo da gura nos tamo gde mu nije mesto. Mnogim koleginicama koje su imale neke zdravstvene probleme Vanja se našao i uvek bio tu da li da sredi nešto, da savet ili primi na pregled. Tako se i ova Snežanina ‘prijateljica’ njemu približila. Prvo joj je kao trebala pomoć, a onda je krenula i privatno da mu šalje poruke, pa je čak i dolazila u bolnicu gde radi. Snežana ne želi da reaguje, ona je pre svega gospođa i vrlo je svesna sebe, ali crna lista koleginica samo se širi, ako ništa videla je ko joj je pravi prijatelj, a ko ne.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

- I ranije je imala slične probleme, jedna koleginica je širila medijima negativne informacije o Vanji i Sneži i uporno je pokušavala da im uništi vezu. Pakovala mu je aferu sa bivšom ženom, s kojom je on ostao u prijateljskim, korektnim odnosima. Vanja je brižan čovek, nije navikao na podmetanja i estradu, on je iz drugog sveta, ali mu već postaje jasnije o čemu se radi i na šta su sve žene spremne. Snežana se pravi da ništa ne zna, a samo čeka pravi momenat kada će se naći oči u oči sa koleginicom - kaže izvor za tabloid "Svet".

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.