SNEŽANA ĐURIŠIĆ ODBRUSILA SVIMA KOJI VANJU NAZIVAJU NJENIM DEČKOM: Imala je opasnu poruku!
Foto: Printscreen

šok

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ODBRUSILA SVIMA KOJI VANJU NAZIVAJU NJENIM DEČKOM: Imala je opasnu poruku!

Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to da traje sami Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno – rekla je Snežana jednom prilikom

Objavljeno:

Snežana Đurišić, nakon smrti supruga Slobodana, bila je jako utučena. Posle dužeg vremena uplovila je u vezu sa ginekologom Vanjom Miloševićem. On je pet godina mlađi od nje, ali je ona veoma srećna u vezi sa njim. U početku su krili svoju romansu, da bi kad se sve saznalo, po nekada dali neku izjavu vezanu za njihov odnos.

– Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo mi bi to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji ni jedan razlog da se venčavamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to da traje sami Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno – rekla je Snežana jednom prilikom.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

Iako je porekla da će se venčati sa Vanjom, pevačica nije otkrila da li njih dvoje žive zajedno.

Paparaco ih je ulovio i ispostavilo se da ginekolog ipak stanuje sa pevačicom u njenoj prelepoj kući u Jajncima, za koju je ona mnogo vezana.

Njih dvoje žive jedan sasvim običan život, obavljaju svoje poslovne obaveze, bave se kućnim poslovima, ali deluje da je ipak mnogo više Snežana zadužena za to.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.