SUKOB O KOM JE BRUJALA CELA SRBIJA! Snežana Đurišić rešila da PROGOVORI O KOLEGI!
Snežana Đurišić, Foto: Printscreen

au, ČOVEČE!

SUKOB O KOM JE BRUJALA CELA SRBIJA! Snežana Đurišić rešila da PROGOVORI O KOLEGI!

Ovo je za nju velika nepravda!

Objavljeno:

Pevačica Snežana Đurišić se osvrnula na sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem tokom poslednje epizode Zvezda Granda koja se emitovala.

Naime, Snežana je priznala da nakon što se odvojila od Milija da je dobila samo tri kandidata i da je to velika nepravda. Da je o tome trebao da odluči Popović, a ne Mili.

- Ja pored moja tri kandidata, sada sam dobila još osam i sada imam pune ruke posla. I dalje stojim iza svojih reči da svaki da svaki narodnjak treba da ide kod mene, jer znanje koje ja imam sigurna sam da mogu mnogo da im pomognem - rekla je Snežana za Informer.

- Ja nemam nameru da pričam o nekome, jer ja tog čoveka i ne poznajem dovoljno da bih mogla bilo šta da kažem, a sve i da ga poznajem ne bih javno o tome govorila, jer je to prosto nepristojno. Ono što mogu da kažem, što je vezano za posao koji mi zajedno radimo to je da smo mnogo različiti i da je to dovoljan razlog što ne radimo timski. Naravno da me pozove za nekog kandidata, ukoliko taj neko hoće da peva što ja umem da pokažem, svakako bih se odazvala zbog kandidata.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

U poslednjoj emisiji pomenutog takmičenja Marija Šerifović zaptetila je Violeti Viki Miljković da će je udariti pesnicom ako ne prestane da govori. Pitali smo Snežanu da li se takve stvari dešavaju i nakon što se snimanje završi.

- To je stvar trenutka i Marija je prosto takva i nije zlonamerna, ali to je nešto što mi i volimo kod Marije. Ja često imam žutu minutu, ali stisnem zube.

Snežana se potom osvrnula na ćerku i otkrila da li planira duet sa njom.

- Uf, ja bih to iskreno volela, ona je jako talentovana. Problem je što ona neće da se bavi javnim poslom i što ne želi da bude pevačica, ali i na sve to ona živi u Njujorku. Ćerka mi fali, ali iskreno tu daljinu i ne osećamo previše, jer ja kad god mogu, a mogu uvek dva, tri, pet dana da odem, ja se spakujem i odem do nje - završava Snežana.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.