Stolar Mile, Foto: Printscreen/ Facebook

svaka čast

STOLAR MILE U NOVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI: Licitacija za KREVET NA SPRAT traje još par dana, UČESTVUJTE! (FOTO)

Mile je organzovao humanu akciju u vidu licitacije za krevet na sprat koji je napravio, a sav prihod koji zaradi ide isključivo u humanitarne svrhe

Objavljeno: 06.03.2021. 12:50h

Milorad Jurković, poznatiji u javnosti kao stolar Mile i za vreme pandemije koronavirusa pomaže onima koji ne mogu sami. Naime, ovaj poznati srpski humanitarac, pokazao je koliko srce ima i kada je najteže.

Za život i materijal zarađuje od harmonike. Slavu i nadimak je, ipak, stekao kao stolar i dobrotvor.

Naime, on je dokazao da ni zaraza ne može da ga zaustavi, pa tako hrabri Mile odnosi pomoć onima koji ne mogu sami.

Sada, Mile je organzovao humanu akciju u vidu licitacije za krevet na sprat koji je napravio, a sav prihod koji zaradi ide isključivo u humanitarne svrhe.

Sinoć oko 22h on je najavio licitaciju koja će trajati do utorka, 9. marta, a koja će se vršiti isključivo na OVOJ STRANICI.

- Malo smo bili vredniji pa dajemo još jedan krevet na sprat na licitaciju koji smo uspeli da odradimo za dimenziju dušeka 90 x 200 i koja počinje od sad i završava do utorka 9-og Marta u 20 h. Kako izgledaju gotovi možete videti na prvoj slici. Dušeke nemamo. Početna cena je 13.000 din, a vi možete licitirati za sebe ili nekome kome treba, rekao je stolar Mile.

Kako je naveo, sav prihod ide u humanitarne svrhe, a građani mogu licitirati za bilo koga kome je potrebna pomoć ili za koga god oni žele.

- Kreveti su kvalitetni sa širokom podnom daskom a ne letvicama koje se savijaju i puknum. icitirati možete samo na ovoj stranici. U zdravlju bili, dodao je Mile na kraju.

Ukoliko želite da pomognete nekome ili da ga obradujete, priključite se Miletovoj humanitarnoj akciji.

(Espreso)