ŠOK! DEPRESIVNOST JE NJENO TRENUTNO STANJE: Pevačica posle raskida iskreno o udvaračima: "Nude mi svašta!" (VIDEO)
Marina Visković, Foto: Kurir

opa!

ŠOK! DEPRESIVNOST JE NJENO TRENUTNO STANJE: Pevačica posle raskida iskreno o udvaračima: "Nude mi svašta!" (VIDEO)

Pevačica iskreno o slobodnom vremenu, ljubavnom životu i udvaračima sa društvenih mreža.

Objavljeno:

Marina Visković nedavno je počastila publiku novom pesmom "Bulevari" koja, kako je istakla "opisuje njeno trenutno stanje".

Pevačica je sve o novoj pesmi, ljubavnom statusu i udvaračima otkrila u emisiji "Puls Srbije" u koju je došla u nešto ležernijem izadnju od onog na koji smo navikli.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Ovom prilikom Marina je dodala i da sprema novi album, ali i da uprkos situaciji sa korona virusom i otkazanim nastupima, ne odustaje od muzike.

"Pravo u studio sam došla iz parka, prija mi da šetam sa svojim psom. Ovo su malo crni bulevari. Pesma je baladična, ne mogu da hvalim svoju pesmu, ponosna sam na nju. Zahvalila bih se Bokiju Vasiću, on će raditi album. Malo je depresivna pesma, opisuje moje trenutno stanje. Izašle su i 'Ljubi me tu' i 'Napolje'. Volela bih da u tom smeru nastavim, imam jednu prelepu brzu pesmu u koju verujem. Trudim se da ne odustajem od muzike, muzika je lek, situacija je takva kakva je", započela je, pa otkrila i kako provodi vreme usled pandemije.

"Nosila sam trenerke, ne znam da li mogu u štiklama da hodam. I sada sam u patikama po prvi put u emisiji. Hoću da se posvetim treningu, uživanju. Imam i moj brend koji se razvija u nekom smeru. Te haljine su ekstravagante, a specijalnih prilika više nema. Neću odustati od toga", rekla je.

Iako vredno radi na novim projektima, javnost je veoma zainteresovana za njen ljubavni život. Podsetimo, pevačica je nedavno raskinula vezu u kojoj je bila 10 godina, a u emisiji je otkrila i da li joj se muškarci udvaraju.

"Nemamo socijalni život, pa i nema ko da mi se udvara. Nude muškarci svašta, ja nisam tip koji voli da flertuje, potpuno sam nezainteresovana. Na instagramu ne doživljavam to kao ozbiljno udvaranje, meni ta platforma služi za komunikaciju sa fanovima. Nisam neko ko je pesimista. Ja sam rekla da sam nikako pre neki dan na telefonu, nije mi dan, nedelja. Treba da se ponašamo prirodno, kako se osećamo. Ljudi se iznenade, ja sam bila suzdržana, imala sam tremu, nisam se opuštala, pazila sam. Svaku reč merim i sečem. Nas prate i deca, uzori smo nekim ljudima. Opuštena i lagana priča, čiji je cilj humor i zabava, nikome ne škodi", priznala je Marina.

Marina Visković
foto: Kurir

Na konkretno pitanje o bivšem deču i raskidu imala je jasan odgovor:

"Ne mogu da pričam o intimnim stvarima, nisam fokusirana na to. Bavim se samo sobom i svojim poslom, šta će se dalje dešavati, ne znam. Ne želim da pričam o privatnom životu", zaključila je.

Poslušajte šta je još rekla na temu svog ljubavnog života:

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.