Foto: Printscreen

o bože

SAD JOJ NE SMETA ŠTO GA JE ZATEKLA KAKO SE DROGIRA? Miljana ponovo oprostila Zoli, a evo šta Marija misli o svemu

Miljana Kulić otkrila da li je palo pomirenje sa Zolom

Objavljeno: 29.05.2020. 19:23h

Posle zasigurno jedne od najturbuletnijih rijaliti veza koju je domaća publika imala priliku da vidi, Miljana Kulić najavila je večeras lajv uključenje sa Lazarom Čolićem Zolom, što je sve šokiralo s obzirom da nisu bili u dobrim odnosima.

Miljana Kulić otkrila da li je palo pomirenje sa Zolom:

foto: Printscreen

- Jaoo, kad me stavite tako pred svršen čin... Pošto sam u poslednje vreme mnogo počela da lažem, reći ću vam sada da se nismo pomirili, eto - u svom stilu rekla je Miljana, a potom objasnila:

- Treba da se vidimo, treba da idem u Bosnu 2., 3. juna, kad se otvore granice, pa će on da dođe kod mene... Non-stop smo na vezi, videćemo kako će dalje ići - nije želela previše da detaljiše Miljana.

Evo kako na njen odnos sa Zolom reaguju majka Marija i otac Siniša, koji nisu želeli ni da čuju za njega.

foto: Printscreen

- Zbog toga sam najveći sukob imala, upala u depresiju, svađala se s mamom. Pomirila se sad sa situacijom, ne upliće se više... Prihvatila ga je oberučke, hahaha! Šalu na stranu, oni natpisi što su bili u poslednje vreme delimično su tačni, nisu svi, ali neki jesu. Mama i tata znaju da smo Zola i ja u kontaktu... Tata manje više, sa njim na pričam o tome, ali mama je upućena sad u sve... Neću ništa da je lažem, jer u laži su kratke noge - rekla je Miljana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)