IVAN REŠIO DA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM! Iz rijalitija ide pravo po sina, traži DNK test!
Foto: Damir Dervišagić

rijaliti i u spojnom svetu

IVAN REŠIO DA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM! Iz rijalitija ide pravo po sina, traži DNK test!

Ivan Marinković setio se da ima sina sa Miljanom Kulić, a spreman je i da uradi DNK test kako bi dokazao očinstvo i tražio starateljstvo nad malim Željkom

Objavljeno:

Ivan već pet godina boravi u "Parovima", a ništa drugačiji život ne vodi ni Kulićeva. Međutim, česte svađe u njenom domu navele su Marinkovića da se zaputi u Niš po sina.

- U nekoliko telefonskih razgovora mi je naglasio da uvek pratim šta Miljana radi, gde ide i kako se ophodi prema detetu. Brine iako mu Miljana nije dozvolila da prizna dete. Zna da je njegov, još kada ga je pre četiri meseca video u bolnici, šokirao se koliko liči na njega kad je bio mali. Rekao mi je da će, kada izađe iz rijalitija, ići pravo u Niš da razgovara sa Miljanom oko priznavanja očinstva. Želi da viđa dete i da ga uzima kod sebe, što sada nije moguće - ispričao je za Star Ivanov dobar drug koji je sa njim u kontaktu i otkrio nam njegove namere.

foto: preentscreen/youtube

- Ako Miljana bude pravila problem, a sigurno hoće, Ivan planira da uradi DNK test kako bi uzeo dete. Ma spreman je da traži i starateljstvo nad malim, pogotovo kada bude saznao da se Kulići stalno svađaju i tuku, zbog čega je i policija reagovala nekoliko puta - završio je izvor.

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.