IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO PAROVE I OTIŠAO U NIŠ KOD MILJANE! Kada su ga videli nastao haos, dolazila i policija!
Foto: Printscreen

ŠOK

IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO PAROVE I OTIŠAO U NIŠ KOD MILJANE! Kada su ga videli nastao haos, dolazila i policija!

Miljana je tada bila van sebe, jer je njen sin Željko zadržan na Institutu za majku i dete zbog urinarne infekcije

Objavljeno:

Učesnik osme sezone "Parova" Ivan Marinković sinoć se setio golgote kroz koju je prošao krajem Januara.

Naime, njegov sin Željko kojeg je dobio iz romanse sa Miljanom Kulić bio je tada prehlađen, pa se iskusni rijaliti igrač posebno zabrinuo i pravo iz zabavno-humorističkog programa napustio vilu zbog deteta.

foto: Printscreen

Miljana je tada bila van sebe, jer je njen sin Željko zadržan na Institutu za majku i dete zbog urinarne infekcije. Sa Željkom u bolnici je tada bila njegova baka Marija Kulić, a ono što je sve ostavilo u čudu je činjenica da je iz "Parova" izašao Ivan Marinković kako bi video svog bolesnog sina. Kada se pojavio u bolnici i kada ga je Marija ugledala, nastao je opšti haos, pa je malo falilo da medicinske sestre zovu policiju da ih razdvoji.

- Svi su bili u šoku kada se Ivan pojavio na vratima, niko nije mogao da veruje da je on došao. Drama je nastala kada ga je Marija ugledala! Pitala ga je šta traži u bolnici, on je rekao da su mu javili da Željko nije dobro i da je došao da ga vidi. Marija je rekla da nema šta tu da traži i odmah je nasrnula na njega. Međutim, Ivan je bio uporan da vidi dete, pa je jedna sestra koja radi tu na odeljenju zamolila Mariju da ga pusti na minut. Ona je dramila i urlala, čak je htela i fizički da se obračuna sa njim, ali je sestra rekla da će pozvati policiju ako se odmah ne smire. Željko je slušao njihovu svađu i viku, pa je tada zaplakao, a Marija je onda počela da tera Marinkovića napolje. Nastala je opšta drama, i Ivan je vređao Mariju, i ona je vređala njega. "Ološ jedan, klošar, došao da skuplja poene na detetu, nikad ga nije video i sad ga kao zanima kako je dete. Vodite ga napolje da ga ne zadavim golim rukama". Urlala je Marija koja je bila baš besna - priča izvor koji se tada zatekao na licu mesta.

foto: Printscreen

Ivan je komentarisao taj događaj sa svojom verenicom Jelenom Ilić pa je odlučio da spusti loptu i unormali odnos sa majkom svog deteta, kako bi njihov sin imao srećno detinjstvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.