Marko Nikolić, Foto: Starsport©

strašno

NAJGLUPLJA ODLUKA U ISTORIJI RUSKOG FUDBALA: Skandalozan napad na Marka Nikolića!

Nije ni počeo da obavlja posao...

Objavljeno: 20.05.2020. 18:28h

Niko nije mogao da očekuje da će Marko Nikolić biti baš na ovolikom udaru ruskih medija nakon što ga je Lokomotiva iz Moskve proglasila za novog trenera.

Bivši trener Partizana i Rada je prestavljen kao čovek koji je stigao u Lokomotivu preko menadžerskog lobija. Pojedince rečenice Rusa su zaista skandalozne i osporavaju znanje Nikolića, koji se dokazao kao sjajan stručnjak.

- Lokomotiva je 14. maja donela jednu od najglupljih odluka u istoriji ruskog fudbala - počinje tekst u jednom od ruskih medija.

Rusi su okrivili Nikolićevog agenta Dejana Joksimovića kao glavnog krivca za dolazak srpskog stručnjaka na klubu moskovskog kluba.

- Kako je Nikolić završio u Lokomotivi? Odgovor je jednostavan. Iza ovog trenera stoji najuticajniji srpski agent Dejan Joksimovič, koji je doveo Miloša Krasića u CSKA i bio upleten u mnogim velikim transferima igrača sa Balkana. On je prvi nahvalio Nikolića lakovernom Kiknadzeu, zatim pokrenuo Nikolićevu PR kampanju u ruskim medijima - navode Rusi.

Projekat Lokomitve za budućnost jeste prodaja i stvcaranje igrača iz omladniskog pogona, a ruski mediji se pozivau na Partizanovu sezonu 2016/17 u kojoj je Nikolić promovisao 'samo' Nikolu Milenkovića.

- Ako pogledate roster Partizana u sezoni 2016/17, ispada da pored 18-godišnjeg Nikole Milenkovića niko nije igrao konstantno od mlađih igrača. A da biste videli veštine defanzivca za koga su zainteresovani klubovi Serije A ne treba da budete vrhunski trener - cinično zaključuje ruski novinar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)