I NAVIJAČI SE DIGLI PROTIV MARKA NIKOLIĆA: Nije mogao ni da sluti kakav pakao ga je dočekao u Moskvi!
I navijači su protiv Marka Nikolića, Foto: Starsport©

Besan

I NAVIJAČI SE DIGLI PROTIV MARKA NIKOLIĆA: Nije mogao ni da sluti kakav pakao ga je dočekao u Moskvi!

Oni su najavili proteste protiv uprave na koju su besni pre svega zbog otkaza legendi kluba

Objavljeno:

Marko Nikolić se suočava sa velikim problemima, a da je takoreći tek seo na klupu moskovske Lokomotive, pošto su sada i navijači ustali protiv njega.

Ne pamti se kada je imenovanje nekog trenera podiglo toliko prašine u Rusiji kao odluka da srpski stručnjak postane šef stručnog štaba, pošto je prethodnih dana bio čak i na udaru pojedinih političara, tačnije uprava "lokosa" je bila na udaru zato što ga je zaposlila.

Sada je stvar otišla još dalje pošto su svoj glas podigli i navijači koji su izdali saopštenje u kome su istakli da se najpre ne slažu sa odlukom o smeni Jurija Sjomina, koga smatraju legendom kluba.

- Juče je objavljena odluka uprave Lokomotive kojom je imenovan novi trener uz dodatak "Upravni odbor kluba izražava zahvalnost Juriju Pavloviču Sjominu, kome je istekao ugovor 31. maja 2020. godine, zbog dugogodišnjeg rada u Lokomotivi." Štampa je već dala svoju procenu za otpuštanje žive legende kluba. To je sramota! Smatramo da je ovo incident, jedna od najglupljih i nerazumnijih odluka u istoriji kluba. Ova odluka je protiv logike, protiv Lokomotive, protiv tradicije i istorije. S tim u vezi, izjavljujemo da dalji zajednički rad sa tzv. upravnim odborom više nije moguć. Sada smo zbog epidemiološke situacije ograničeni, utakmice sa navijačima neće biti moguće uskoro, ne možemo ni na ulici da pokažemo naš stav, ali ne možemo ni odvraćati navijače i simpatizere dela Jurija Sjomina da izraze svoje mišljenje i ostale radnje u vezi sa trenutnom situacijom. Izražavamo prezir prema UO. Devalvirali ste vrednosti i dobro ime Lokomotive. Zabrljali ste po našoj tradiciji i izdali naše navijače. Sramotili ste ono što je decenijama stvarano. Uvredili ste našu živu legendu! Mi smo napolju! Tražimo vaše ostavke - poručili su navijači Lokomotive.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.