Zvezda nema pobedu protiv Barselone u gostima, Foto: Javier Borrego / Zuma Press / Profimedia

EVROLIGA

ZVEZDA PALA U ZAVRŠNICI: Crveno-beli ispustili veliku priliku u Barseloni!

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 7. kola Evrolige protiv Barselone na terenu gde do sada nisu ostvarili pobedu. Crveno-beli imaju skor od dve pobede i četiri poraza nakon šest odigranih utakmica, dok Barselona ima impresivan skor od pet pobeda i jednog poraza. Trener Crvene zvezde, Joanis Sfeiropulos, za ovu priliku ne može računati na Lazića, Hanga i Simonovića, što dodatno otežava izazov protiv snažnog protivnika. Utakmica u Barseloni predstavlja priliku za Crvenu zvezdu da se suprotstavi jednom od najjačih timova u Evroligi i da pokuša ostvariti pozitivan rezultat na gostujućem terenu.

Objavljeno: 10.11.2023. 20:13h > 23:10h
20:20h

Barselona je ove sezone ostvarila impresivan niz bez poraza na svom terenu, igrajući ukupno 14 utakmica u kombinaciji Evrolige i ACB lige.

Katalonci su pobedili svih šest utakmica koje su odigrali kod kuće u oba takmičenja.

Međutim, treba napomenuti da su tri poraza doživeli u gostima, sva tri od evroligaških timova Reala (dva puta) i Valensije.

Posebno zanimljivo je da je jedini poraz Barseloni u Evroligi naneo upravo Real Madrid.

20:18h

Majk Tobi je prethodne sezone nosio dres Barselone.

20:17h
20:12h
20:11h

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 7. kola Evrolige protiv Barselone na terenu gde do sada nisu ostvarili pobedu. Crveno-beli imaju skor od dve pobede i četiri poraza nakon šest odigranih utakmica, dok Barselona ima impresivan skor od pet pobeda i jednog poraza.

Trener Crvene zvezde, Joanis Sfeiropulos, za ovu priliku ne može računati na Lazića, Hanga i Simonovića, što dodatno otežava izazov protiv snažnog protivnika. Utakmica u Barseloni predstavlja priliku za Crvenu zvezdu da se suprotstavi jednom od najjačih timova u Evroligi i da pokuša ostvariti pozitivan rezultat na gostujućem terenu.