Grobari, Foto: Starsport©

HAOS!

POSLE "CRVENIH ĐAVOLA" I BOJKOT GROBARA! "Gde su ti najsavremeniji grejači terena?" (FOTO)

Ne preostaje nam ništa drugo nego da shvatimo ovaj potez kao nameran i u cilju što manje posete, usled opšteg nezadovoljstva koje vlada među navijačima Partizana, stoji u saopštenju

Objavljeno: 26.02.2023. 21:21h

Fudbaleri Partizana trebali su danas od 16.30 da ugoste kragujevački Radničkig, ali je utakmica odložena zbog snega.

Prvo su se oglasili "Crveni đavoli", navijača grupa Šumadinaca koja je poručila da u ponedeljak neće biti na stadionu u Humskoj ulici zbog termina.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevcafoto: Starsport©

Ipak, i igračima crno-belih neće biti lako pošto od 14 časova na južnoj tribini neće biti ni Grobara koji su takođe najavili bojkot.

- Budući da znamo da su se mnogi naši susreti igrali i po znatno gorim vremenskim uslovima nego što je to slučaj danas, a da je uprava pristala na pomeranje utakmice samo za dan kasnije (žrtvujući dan odmora pred derbi), ne preostaje nam ništa drugo nego da shvatimo ovaj potez kao nameran i u cilju što manje posete, usled opšteg nezadovoljstva koje vlada među navijačima Partizana. Postavljamo pitanje gde nestadoše „najsavremeniji grejači terena” koji su predstavljeni kao kapitalna investicija ove uprave? - pitaju se navijači Partizana.

(Espreso)