BOJKOT KRAGUJEVČANA! "Fudbal se igra zbog navijača, a ne zbog profitera i neznalica" (FOTO)
Navijači i fudbaleri Radničkog iz Kragujevca, Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE!

BOJKOT KRAGUJEVČANA! "Fudbal se igra zbog navijača, a ne zbog profitera i neznalica" (FOTO)

U Srbiji se zbog šačice povlašćenih, kojima je finansijski interes iznad svega, fudbal u poslednjih par godina igra u većini slučajeva svim danima, osim vikenda, poručili su "Crveni đavoli"

Objavljeno:

Odlaganje utakmice Partizana i Radničkog zbog snega naljutilo je navijače Kragujevčana koji su se oglasili saopštenjem.

- Fudbal je sport koji okuplja različite ljude, generacije, slojeve, on je nešto mnogo više od same igre i trčanje za loptom. Navijači širom sveta preživljavaju tokom radne nedelje i čekaju vikend da bi otišli na stadion, pocepali glasne žice, popili koje pivo i bodrili klub za koji žive. Međutim, u Srbiji se zbog šačice povlašćenih, kojima je finansijski interes iznad svega, fudbal u poslednjih par godina igra u većini slučajeva svim danima, osim vikenda. Navijačka grupa “Crveni Đavoli” prestaje od ovog trenutka da daje legitimitet ljudima iz fudbalskog saveza i Arene sport i svaku sledeću utakmicu (sem kada se igra vanredno kolo), koja se igra u nefudbalskim terminima, BOJKOTUJE! FUDBAL SE IGRA VIKENDOM, FUDBAL SE IGRA ZBOG NAVIJAČA, A NE PROFITERA I NEZNALICA! Crveni Đavoli 1989 Kragujevac - stoji u saopštenju navijača.

Najavljena je velika podrška navijača na stadionu u Humskoj ulici, ali će Radnički u ponedeljak ipak biti bez najvatrenijih pristalica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.