Eliza Flečer, Foto: Printscreen/Twitter/@RyanGirdusky

PROCURELO

ISPLIVAO DIRLJIV SNIMAK UBIJENE BOGATAŠISE: Na licu osmeh od uva do uva, nije ni slutila kakav joj se HOROR SPREMA!

Policija je potvrdila da telo, koje su pronašli u ponedeljak u blizini mesta na kojem je nestala, pripada mladoj učiteljici

Objavljeno: 07.09.2022. 12:01h

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Elize Flečer, bogate naslednice i učiteljice iz Tenesija, na kojem peva svojim učenicima. Snimak je nastao pre nego što Eliza oteta i ubijena prošle nedelje.

U snimku Flečer peva "This Little Light of Mine" i govori svojim đacima o svom psu. Snimak, koji je pregledan više od 530.000 puta na Tviteru, došao je sa njenog Jutjub kanala, prenosi Independent.

Flečer je nestala u petak ujutru nakon što je otišla na trčanje u blizini kampa Univerziteta Memfis. Njeno telo je pronađeno u ponedeljak iza prazne kuće u blizini mesta gde je kidnapovana, saopštila je policija.

- Slomljeno nam je srce i uništeni smo ovim besmislenim gubitkom. Liza je bila radost mnogima - njenoj porodici, prijateljima, kolegama, studentima, roditeljima i svima koji su je poznavali - navodi se u saopštenju porodice.

Zvaničnici Memfisa nazvali su ubistvo "veoma tužnim danom u gradu".

FOTO: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis
FOTO: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis
FOTO: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis
FOTO: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis
FOTO: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

- Dok ishod ove istrage nije onakav kakvom smo se nadali, zadovoljni smo što smo sklonili opasnog predatora sa ulica Memfisa - rekao je šef policije Serelin Dejvis.

Policija je za vikend uhapsila Kleota Abstona (38), koji je osumnjičen da je oteo i ubio učiteljicu. Optužen je za ubistvo prvog stepena i kidnapovanje.

Flečer je unuka pokojnog lokalnog biznismena i filantropa Džozefa "Džoa" Orgila III, koji je osnovao kompaniju za snabdevanje hardverom Orgill iz Memfisa.

Privatno, porodično preduzeće sada vredi 3,2 milijarde dolara.

(Espreso)