"Grobari", Foto: KK Partizan

spreman spektakl

CRNO-BELI POZIVAJU 'GROBARE': "Podrži Partizan na putu ka tituli!"

Klub je posle plasmana u plej-of rešio da nagradi navijače po uzoru na najveće organizacije u svetu

Objavljeno: 22.07.2022. 09:17h

Navijači Partizana pozvani su da podrže svoj tim u borbi za titulu.

Zvanični profil Esport Partizana danas je na društvenim mrežama objavio da su karte za Best of 3 seriju u MTS dvorani 28. jula u prodaji i pozvao sve ljubitelje League of Legends-a u regionu na ovaj spektakl.

Klub je posle plasmana u plej-of rešio da nagradi navijače po uzoru na najveće organizacije u svetu video igara.

“Parni valjak“ će po prvi put omogućiti svojim pristalicama da dođu u dvoranu i pruže podršku igračima pred odlučujuće bitke u sezoni.

Čelnici kluba doneli su odluku da organizuju događaj na kome će “Grobari“ moći uživo da pruže podršku svojim miljenicima.

Crno-beli imaju nameru da primenom modela koji praktikuju najveći svetski klubovi dodatno doprinesu razvoju i interesovanju za Esport u našoj zemlji.

- Nakon završetka regularnog dela Balkanske Esports Lige na trećem mestu, Partizan Esports ulazi sa najvećim mogućim ambicijama u plejof! Prvi korak u borbi za titulu je upravo ovaj meč. Pozivamo vas sve da podržite naše momke u ovoj Best of 3 seriji koju ćemo gledati u sjajnoj atmosferi MTS Dvorane!

Debitantski tim “parnog valjka“ čine Aleksandar "Patkica" Stefanović, Veljko "Velja" Čamdžić, Aljoša "Milica" Kovandžić, Alexandru "Mihai" Zamfirache, Solal "Enjawve" Accary.

(Espreso)