Milan i Snežana Borjan, Foto: Starsport©

SKUPIO HRABROST DA ZAIGRA!

MUKE MILANA BORJANA! Supruga Snežana OTKRILA o čemu se tačno radi! (FOTO)

Niko tokom utakmice protiv Vojvodine, nije mogao ni da pretpostavi kroz kakvu neprijatnu situaciju golman Crvene zvezde prolazi

Objavljeno: 04.05.2022. 15:54h > 16:08h

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana prolaze kroz vrlo težak period, zbog zdravstvenih problema svog sina.

Uprkos tome, čuvar mreže crveno-belih pokazao je ogromnu mentalnu snagu i visok nivo profesionalizma, pošto se samo sat vremena nakon što je njegov sin hospitalizovan našao na golu svog tima u duelu protiv Vojvodine. Ne samo da je branio celu utakmicu, već je i sačuvao svoju mrežu u pobedi Zvezde u Novom Sadu od 3:0 i tako pomogao beogradskom timu da napravi veliki korak ka odbrani titule.

Niko tokom utakmice, po ponašanju Borjana, nije mogao ni da pretpostavi kroz kakvu neprijatnu situaciju prolazi, a sve je otkrila njegova supruga Snežana koja je na društvenoj mreži “Instagram” objasnila kroz kakve probleme prolazi njena porodica usled bolesti sina Filipa.

- Prethodnih nekoliko dana smo lezali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi. Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred pocetak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama), Milan i pored toga sto je saznao koliko je Filipu lose i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je tesko- kapitenski, kako drugacije! - napisala je Snežana uz fotografiju na Instagramu i dodala:

- Ovaj post zapravo i pisem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prodje jako puno dece sa losom klinickom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost zelim da iskazem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanovicu, hirurgu Nemanji Rankovicu, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplasenu mamu. Hvala vam divni ljudi, vi ste ponos nase zemlje - istakla je Snežana Borjan u Svojoj objavi.

(Espreso/Blic)