"STANKOVIĆ ĆE BITI TRENER U SERIJI A!" Zvezdan Terzić otklonio svaku dilemu!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

to je neminovno!

"STANKOVIĆ ĆE BITI TRENER U SERIJI A!" Zvezdan Terzić otklonio svaku dilemu!

Zvezdan Terzić biranim rečima govorio o Dejanu Stankoviću i najavio blistav nastavak njegove trenerske karijere

Objavljeno: 22:33h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je gostovao u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji i otkrio do kada planira da ostane na "Marakani".

Podsetio se dolaska Dejana Stankovića i nagovestio "sudbinu" mladog stratega, a imao je i poruku za "večitog" rivala, Partizan.

- Ja sebe vidim samo u Crvenoj zvezdi, meni je ovde lepo, ne znam gde bi mi bilo lepše? Nemam želju da budem predsednik Fudbalskog saveza Srbije, već sam bio i to me ne zanima. Tek smo na početku ako pričamo o tome šta planiram sve da uradim sa Crvenom zvezdom, a vidim se ovde do penzije - rekao je Zvezdan Terzić tokom gostovana na Kurir televiziji uz poruku da je svestan da će ga tu održati samo rezultati.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Starsport

- Nema minulog rada, moram da budemo šampioni i da igramo grupnu fazu UEFA takmičenja. Svestan sam da ovde mogu da te drže samo rezultati.

Tertzić svim snagama veruje Dejanu Stankoviću i ponosan je kako ga je Crvena zvezda prepoznala kao naslednika Vladana Milojevića, međutim svestan je i da za njega ima ponuda.

- Dejan Stanković je moj drug, moj prijatelj, vezan je za mene još kada je kao klinac debitovao protiv mene, tada sam ja bio kapiten OFK Beograda. Pa sam bio predsednik FSS, a on kapiten Srbije, imali smo izvanredan odnos i volim ga kao čoveka i prijatelja. Par meseci pre nego što će doći igrali smo protiv Bajerna, došao je u poluvremenu i u kancelariji mi je u četiri minuta prokomentarisao šta zamera Zvezdi i dopalo mi se kako gleda fudbal. To mi se jako svidelo i kada je Milojević najavio odlazak iz Zvezde, mi smo imali lagodnu situaciju, tada sam rekao Mrkeli i ostalim saradnicima šta mislite da dovedemo Stankovića za trenera. Ne kockamo se, jeste početnik, ali imamo +11. Kad ćemo dati šansu da napravimo mladog trenera kao sada? Hajde da ga dovedemo! - prisetio se Zvezdan Terzić.

Dejan Stanković
Dejan Stankovićfoto: Starsport©

Evidentno je da Crvena zvezda nije pogrešila sa Dejanom Stankovćem.

- Obavili smo razgovore sa njim i tako je krenula ta priča. Dve i po godine je trener Zvezde i mogu da kažem sve najbolje o njemu, rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo je prodaja magle. Dejan Stanković ima dve šampionske titule, nadam se i treću, ima dve grupe Lige Evrope u kojima je uzeo 11 bodova. I ja sam grešio, sigurno i Stanković, ali važno je razdvojiti bitno od nebitnog. Ovo što je Dejan Stanković uradio je da se skine kapa. Nije isti čovek pre dve i po godine, raste i uči, posmatram ga svakog dana i vidim kako rešava probleme sa igračima, kakav je psiholog, kakav je traktičar...- kazao je Terzić i zaključio:

- Mislim da će voditi veliki klub u Evropi, verovatno u Seriji A gde iskonski pripada.

Kako generalni direktor Zvezde gleda na Partizan?

- Uz sve poštovanje prema Partizanu, mislim da mi imamo na svih 11 pozicija rešenje. Ne vidim ko bi iz Partizana bio pojačanje za Zvezdu. Gledam svaku utakmicu Partizana, pratim... Iskreno, ne navijam za Partizan kad igra međunarodne utakmice. Potpuno sam ravnodušan, čak i ne gledam, gledam jer sam zainteresovan da li će izgubiti u domaćem prvenstvu. Stvarno se ne radujem kad izgube, ali sam nezainteresovan- rekao je Terzić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.