OBRIJAO BRADU I IZAŠAO PRED SVOJU ĆERKICU, ALI SE OVOJ REAKCIJI NIJE NADAO: Usledila je ŠOKANTNA SCENA (VIDEO)
Otac i ćerka, Foto: Printscreen/TikTok/babymamallama89

šokirala se

OBRIJAO BRADU I IZAŠAO PRED SVOJU ĆERKICU, ALI SE OVOJ REAKCIJI NIJE NADAO: Usledila je ŠOKANTNA SCENA (VIDEO)

Mališanka je navikla od rođenja da njen tata ima malje po licu, a onda joj je on priredio veliko iznenađenje

Objavljeno:

Dok su deca mala i dok su u godinama koje se smatraju ključnim za njihov razvoj i percepciju sveta oko sebe, veoma je važno kako se pred njima predstavljamo i kako nas vide. U tom mladom uzrastu ona često formiraju trajnu sliku o roditeljima, pogotovo kada je njihov izgled u pitanju.

Budući da su vezani za mame i tate i naviknuti na njihove određene fizičke karakteristike, deci je kasnije mnogo teže da se priviknu na promene koje roditelji na sebi naprave, pa makar one bile i najmanje moguće.

S druge strane, ako ste napravili neku veću transformaciju, možete imati problem da uverite svoje mališane da ste to zaista vi.

Tako je jedan tata odlučio da obrije bradu želeći da malo promeni svoj izgled, što je učinio prvi put otkako je dobio ćerku. Devojčica je, međutim, navikla na očevo maljavo lice, te nije bežala ni od maženja sa njim jer je navikla na njegov imidž ne zamišljajući ga bilo kako drugačije. Nakon što je on jednog dana obrijao bradu odlučio je da se "suoči" s devojčicom i pokaže joj transformaciju, ne očekujući takvu njenu reakciju.

Čoveka supruga, Amanda Rasmusen, objavila je simpatičan video u kom njen muž sakriva lice ispod ćebeta kako bi ćerku napokon iznenadio novim izgledom. Dok ona željno iščekuje da otac skine prekrivač, misleći da je u pitanju igra, muškarac to napokon i čini kako bi otkrio šta se iza toga krije.

Kada je sklonio ćebe, devojčica ga je gledala zaprepašćeno nekoliko momenata ne mogavši da shvati šta se desilo. U jednom trenutku je osmehom pokušala da prikrije šok i iznenađenje, zbunjeno gledajući u "nepoznatog" muškarca ispred sebe. "Ko je doveo ovog čoveka ovde?", stajalo je u objavi.

Snimak je nasmejao Tiktokere koji su rekli da je devojčica prilično razočarana novim izgledom svoga oca.

Majke i snajke:

00:49

Majke i Snajke

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.