PRE NEKOLIKO GODINA JE SVET BRUJAO O OVOJ BEBI: Svi su govorili kako će DETE BITI RUŽNO, a evo kako DANAS IZGLEDA
Dete, Foto: Gina Kelly / Alamy / Alamy / Profimedia

video

PRE NEKOLIKO GODINA JE SVET BRUJAO O OVOJ BEBI: Svi su govorili kako će DETE BITI RUŽNO, a evo kako DANAS IZGLEDA

Stefani Reni otkrila je na TikToku kako su ljudi reagovali na njenu ćerku kada je bila novorođenče, a šta sada govore kada je vide

Objavljeno:

Prilikom rođenja mnoge bebe liče jedna na drugu. Međutim, kako dani odmiču njihov lik se malo po malo menja i definiše, pa počinju da se prepoznaju određene crte lica koje će se zadržati i kasnije u životu.

Iako se iza bebećeg lica teško može petpostaviti kako će ona kasnije izgledati, ono što je svakako upečatljivo jesu oči i kosa. Stefani Rene je tako na TikToku podelila fotografiju svoje ćerke kada je bila beba, a koja je i pre nekoliko godina izazvala buru na popularnoj društvenoj mreži. Naime, beba je imala neuobičajeno krupne oči i mnogi su na krajnje neprimeren način aludiralo na to kako dete neće biti lepo kada odraste.

Međutim, posle nekog vremena dogodilo se nešto neverovatno.

Stefani je sada pokazala kako njeno dete izgleda i kakve su joj zapravo oči, što je izazvalo salve reakcija i komentare oduševljenja. Snimak je posebno privukao pažnju jer je majka uz njega napisala komentar: "Govorili su mi da će mi dete zbog ovih očiju biti ružno kada poraste"

Devojčicine krupne, zelene oči došle su do izražaja, kao i lepe usne, dok je kosa počela da joj se kovrdža. Iza malog lika namrštene bebe zapravo se krila devojčica koja je na TikTok mreži oduševila sve svojim likom i čiji je snimak sakupio 2,2 miliona sviđanja.

- Kako je lepa! -

- Krupne oči su joj prelepe -

- O Bože... ona je najslađa devojčica koju sam ikada videla -

- Njene oči je čine još lepšom, sviđaju mi se -

- Božanstvena je, poput lutke - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se osvrnuli na boju očiju devojčice rekavši kako je sve počelo s plavom nijansom dok je bila beba da bi se kasnije promenile u zelenu. Dugačke trepavice su posebno oduševile žene, a devojčica je po mnogima primer prave, egzotične lepote.

Njena majka je u drugim objavama pokazala kako je devojčica dok je bila manja imala gustum crnu kosu, a da je tek vremenom počela da dobija prelepe lokne koje su definisale. Devojčica je, inače, veoma ljupka i temperamentna. U mnogim majčinim video-zapisima pokazuje svoja plesna umeća, pa je postala prava internet senzacija.

Stefani ima troje dece, dečaka i dve devojčice. Familijarno su svi lepi, a devojčice su, sudeći po njenim fotografijama, nasledile oči na nju.

Majke i snajke:

00:49

Majke i Snajke

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.