EŠLI GREJEM PREVARILA JAVNOST, SVI BRUJE O OVOME: Šokantna TRANSFORMACIJA manekenke od 92 KILOGRAMA (VIDEO)
Ešli Grejem, Foto: prentscreen/instagram/ashleygraham

predivna je

EŠLI GREJEM PREVARILA JAVNOST, SVI BRUJE O OVOME: Šokantna TRANSFORMACIJA manekenke od 92 KILOGRAMA (VIDEO)

Kao jedan od razloga zbog kojih se ova dama našla na vrhu liste "Hot 100" navodi se da je ona predstavnica "pokreta koji podseća ljude da treba da prihvate sebe onakvima kakvi jesu"

Objavljeno:

Ljudi ne praštaju kada dame koje slave obline imaju koje kilo viška, ali još manje praštaju kada one smršaju, pa je i ova lepotica pretrpela linč jer je probušila kašiku!

Plus sajz model Ešli Grejem proglašena je za najseksepilniju ženu na svetu u 2023. godini prema časopisu "Maxim". Kao jedan od razloga zbog kojih se ova dama našla na vrhu liste "Hot 100" navodi se da je ona predstavnica "pokreta koji podseća ljude da treba da prihvate sebe onakvima kakvi jesu".

Grejemovu su sa 12 godina agenti primetili u jednom šoping-centru i od tada, pa sve do danas, ona ima vrlo uspešnu karijeru. Sarađuje sa svetskim poznatim brendovima, a na Instagramu je prati više od 20 miliona ljudi. Mnoge žene širom sveta u njoj pronalaze inspiraciju jer je svojim oblinama promenila način na koji se gleda žensko telo.

Zato je medijima odjekunla vest da je nekadašnja brineta bujnog poprsja i zavodljivih oblina drastično smršala. Lavinu komentara pokrenula je jedna Ešlina fotografija. Na njoj se ova lepotica smešila sa fotografija promovišući karmin, ali akcenat nije toliko bio na kozmetici koju reklamira, već na njenom vidno mršavijem telu. Pojedine dame su ostale razočarane činjenicom da je nekadašnja najseksepilnija žena krupne građe podlegla trendovima i smršala. Naime, manekenka je bila ponosna na svaku svoju striju, celulit i kilogram viška, pa je tako često naga pozirila ili u prvi plan isticala sve svoje nedostatke, čime je stekla simpatije i žena i muškaraca.

Ešli se smeši sa fotografija dok nanosi karmin boje kože, dok joj je oči našminkala u nijansama sive i crne. Kosa joj deluje kao da je vlažna i opušteno pada preko ramena. Najveću pažnju izazvalo je njeno telo u sivoj haljini sa resama koja je srebrne boje. Kreacija nema dubok dekolte, ali sasvim dovoljan da fanovi primete da je najpoznatija plus sajz manekenka smršala i u predelu grudi. Bretele su bile ukrašene resama, dok je oko struka bio pojas sa mašnom, a cela toaleta bila je u srebrnoj boji i padala do zemlje.

Komentari su išli dotle da su pojedinici napisali da su na prvi pogled pomslili da uopšte nije Grejemova na fotografiji, već da je u pitanju model Alesandra Ambrosio. Fotografije dolaze kao šlag na tortu posle tzv. "gole haljine", tačnije mrežice koja je bila totalno providna, a Ešli je ispod nje imala samo crni veš. Još tada se moglo videti da je manekenka dovela telo u stanje kao pre drugog porođaja, dok su najnovije fotografije samo dokaz da se ona na ovome nije zaustavila već da je nastavila da mršavi.

Svetu se očigledno ne može ugoditi, pa je tako osvanuo veliki broj poruka koje predstavljaju svojevrsni žal za prethodnim Ešlinim izgledom.

- Ovo što radite je sve samo ne pozitivna rekacija -

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA:

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.