MLADA KRENULA DA BACI BIDERMAJER, A ONDA GA JE ON OTEO: Zbog onoga što je uradio DEVOJKA JE ZAPLAKALA (VIDEEO)
Bacanje bidermajera, Foto: Printscreen/TikTok/reportagewedding

dirljivo

MLADA KRENULA DA BACI BIDERMAJER, A ONDA GA JE ON OTEO: Zbog onoga što je uradio DEVOJKA JE ZAPLAKALA (VIDEEO)

Neki opravdavaju ovakve poteze dok ih drugi oštro osuđuju

Objavljeno:

Iako se neke devojke vešto i diskretno sakrivaju kada dođe vreme da se baca bidermajer na venčanju, većina njih se regularno postroji iza mlade kako bi dočele buket cveća koji je najava da se i nekoj od njih bliži dan kada će reći sudbonosno "da" svom izabraniku.

Mnogi smatraju kako mlade ne rade to više na "ravne časti" već u dogovoru sa kumom koja često bude ciljana kako srećna dobitnica buketa. Ipak, većina nevesta se i dalje drži starog dobrog običaja da se udalje na dovoljnoj razdaljini kako bi potpuno nasumično bacile bidermajer i kako bi on otišao u prave ruke.

Na jednom venčanju koje je trebalo da protekne u uobičajenom protokolu, mlada se pripremala da baci bidermajder, dok se ženski deo gostiju rasporedio u dvorištu na otvorenom iščekujući presudni trenutak. Međutim, sve je šokirala scena kada je u jednom trenutku mladoj prišao jedan mlađi muškarac iz redova gostiju uzevši buket iz njenih ruku i okrenuo se ka svojoj devojci koja je bila deveruša.

Nakon što je potrčao kada je uzeo bidermajer, uručio ga je svojoj devojci koja je stajala sa ostalim devojkama iza i kleknuo je sa prstenom u ruci kako bi je zaprosio. Devojka je ostala u potpunom šoku i zatečena kao i većina gostiju kojima je bilo drago da prisustvuju ovakvom jednom događaju pa su neki uzeli telefon i snimali.

Snimak je postao viralan na TikTok mreži, a mnogi su bili oduševljeni mladencima koji su nesebično svoj najlepši dan podelili sa budućim bračnim parom.

- Ništa ne govori toliko jako o ženinom karakteru kao mlada koja deli svoj dan sa jednim ovakvim momentom -

- Ja ovde vidim mladu sa velikim srcem! Toliko nesebičan gest!

- Mlada je u fazonu, moje putovanje je gotovo, neka saga počne sa veridbama mojih prijatelja.-

- Način na koji je pažnja sa mlade sklonjena-

- Kako ljudi mogu da rade ovakve stvari na venčanju?-

- Ovo je predivno- komentarisali su korisnici mreže.

Iako su neki rekli kako ovaj par nije našao baš najbolji trenutak i da je "upropastio" tuđe slavlje, većina Tiktokera je bila mišljenja da je veoma lepo deliti sreću čak i na ovaj način i da su mladenci pokazali nesebičnost dozvolivši prosidbu na njihovom venčanju.

- To je pravi prijatelj - zaključila je jedna korisnica mreže.

Bonus video:

00:53

Majke i snajke 15.05.2023.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.